🔥İndirim İyzico İlk Ödemeye Özel 1000/500 TL İndirim

iyzico hesabını doğrulamaya gerek varmı kampanyaya katılmak için nfc istiyor nfc yok telefonda

Parfüm alıcam ödeme kısmında böyle yazıyor kampanyadan yararlanabilirmiyim yani

Ekler

• IMG_3391.webp
    IMG_3391.webp
    103.2 KB · Hit: 129
İlk alışverişte verirmi daha önce alısveris yapmadım
o site gözükmüyor iki kampanyada da yararlanamazsın app e gir orada olan markalardan alışveriş yapman lazım yüzde 20 ve ilk alışveriş için ortak olan bi yer bulduğunda 2 sinde de verir örnek veriyorum decathlon hem yüzde 20 de var hem ilk alışverişte oradan yapacağın alışverişte appten iki kampanyaya da katılıp yararlanabilirsin

Uygulama içerisinde kampanyaya katıla basmadan yapılan ilk alışverişler kabul edilmiyor anladığım kadarıyla. Onlarca marka var uygulamadan kampanyanın sayfasına girerseniz görebilirsiniz yararlanabileceğiniz kampanyaları. Kaft listeden çıkmış o kötü oldu.

İyi bakalım ben cekiyim %10 duruyomu gamingen için 3k bı mouse çekilir 2.2kye geliyo

Bir şekilde bankaya veya herhangi bir uygulamaya çekmenin yöntemi var mı ?

ben kulaklık aldım 5 ay önce hala ödemedi
şikayetvara yaz iletişime geçiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu 500'ün önceki 300'den farkı var mı şart olarak? 500 iade alınca, istenilen yerde harcama yapılabilir mi yani

Son düzenleme:
300 tl olan kampanyaya başvurdum ama ödeme yapmadım kabul olur mu acaba bu 500 lük 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şekilde bankaya veya herhangi bir uygulamaya çekmenin yöntemi var mı ?
gönder ile direkt istediğin ibana atabiliyosun

Bunların hiç birine daha önce üye olmadım, güç kaynağı almak için kullansam mı diye bakıyorum da zaten en düşük fiyata göre sitelerdeki fiyatlar hep yüksek, yani geri verdikleriyle neredeyse yine aynı paraya geliyor. :shy:

Geri