RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,402
Nedir hocam dolby atmos ve nelerde kullanılıyoeKesinlikle değer. Zaten 42 tl olması lazım hiç bir şey değil.
Nedir hocam dolby atmos ve nelerde kullanılıyoeKesinlikle değer. Zaten 42 tl olması lazım hiç bir şey değil.
Daha Önce Forumda Bir Kaç Yazı Görmüştüm İyi Olduğuna Dair Ama Hiç Denememiştim, Sizce Para Vermeye Değer Mi?
etiket için teşekkürler hocam
yukarıda anlattım hocam.Nedir hocam dolby atmos ve nelerde kullanılıyoe
Beleş diyebilirim çok uygun app al geç yani iki ayar yaparsın keyfine bakarsın.Daha Önce Forumda Bir Kaç Yazı Görmüştüm İyi Olduğuna Dair Ama Hiç Denememiştim, Sizce Para Vermeye Değer Mi?
Soundbar da kullanabiyor muyuz ? Yoksa sadece kulaklık için mi, pc ye indireyim , telefonum da özelliği var o bile güzeletiket için teşekkürler hocam
dolby kesinlikle değer ben cloud 3 wireless için kullanıyorum stok sesleri beni çok tatmin etmedi daha basslı ve tok sesler seviyorum dolbyden ona göre ayar yaptım sanki başka kulaklık kullanıyor gibiyim tavsiye ederim zaten sudan ucuz 40 lira bir şey önce kart girmeden de 7 günlük kullanabiliyorsunuz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yukarıda anlattım hocam.
kulaklık için hocam soundbar daha test etmedim ama bir farkı olacağını sanmıyorumSoundbar da kullanabiyor muyuz ? Yoksa sadece kulaklık için mi, pc ye indireyim , telefonum da özelliği var o bile güzel
Evet kullanılıyor. Cloud 3 wireless kulaklığım da kullanıyorum bir de Razer Leviathan v2x soundbarımda kullanıyorum. İkisini de level atlatıyor bildiğin.Soundbar da kullanabiyor muyuz ? Yoksa sadece kulaklık için mi, pc ye indireyim , telefonum da özelliği var o bile güzel
Atmos özelliği olması lazım ama dimi , bende redragon gs560 varEvet kullanılıyor. Cloud 3 wireless kulaklığım da kullanıyorum bir de Razer Leviathan v2x soundbarımda kullanıyorum. İkisini de level atlatıyor bildiğin.
Olması gerekmiyor. Benim kulaklık DTS:X destekliyor fakat ben dolby atmos kullanıyorum. Sanal surround olduğu için herhangi bir kulaklık veya hoparlörde çalışıyor diye biliyorum.Atmos özelliği olması lazım ama dimi , bende redragon gs560 var
Teşekkürler bi deneyeyim pahalı değil zatenOlması gerekmiyor. Benim kulaklık DTS:X destekliyor fakat ben dolby atmos kullanıyorum. Sanal surround olduğu için herhangi bir kulaklık veya hoparlörde çalışıyor diye biliyorum.