🔥İndirim 21k dan 19k düşen 65 inç akıllı TV

onvo almayında ne alırsanız alın güzel

arkadaşlar bu adamlar kendileri panel üretmiyor günün sonunda onvo dediğiniz marka gidip LG Samsung veya diğer panel üreticilileri ile çalışıyorlar. anakartlar da aynı. kısacası toplama TV gibi düşünebilirsiniz. yazılım farkları konusunda diyeceğim bişi yok netflix lisansları gibi bir çok teknik detayı var yazılımda. lakin fiyat performan olarak bakmak lazım.

Kaliteli bir televizyon almak istersen gidip LG oled yada miniled almak istersek 65" bandında 50k üstüne çok rahat çıkıyor.

Bu markanun sn49u9000 modelini kullanıyorum, onvo'nun logosu değişmiş hali. görüntü kalitesi standart, parlaklığı tatmin edici, lg nanocell'den geçtim buna, android işletim sistemi çok hızlı, lg'deki webos muazzam yavaştı. bunu alırsanız box kullanmaya ihtiyacınız kalmaz. f/p üründür.

monitor parasına televizyon. bu şekilde yorumlayınız

1 seneye box alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm firmalar aynı qled paneli satıyor herhalde bı anda ele geçirdiler piyasayı onvo next dijitsu senna
Box alırsın derken ne demek istediniz anlamadım ,rica etsem açar mısınız :)

Bu markanun sn49u9000 modelini kullanıyorum, onvo'nun logosu değişmiş hali. görüntü kalitesi standart, parlaklığı tatmin edici, lg nanocell'den geçtim buna, android işletim sistemi çok hızlı, lg'deki webos muazzam yavaştı. bunu alırsanız box kullanmaya ihtiyacınız kalmaz. f/p üründür.
ben aldım ama ürünü 2-3 ay sonra açacağım için nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum , " box kullanmaya gerek kalmaz " derken, box nedir bilmiyorum :)

Box alırsın derken ne demek istediniz anlamadım ,rica etsem açar mısınız :)

ben aldım ama ürünü 2-3 ay sonra açacağım için nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum , " box kullanmaya gerek kalmaz " derken, box nedir bilmiyorum :)
Android box yani

Ufak bi araştırma yaptım tclin kullandığı csot HVA panele sahip. %98 srgb desteği de var. CVTE EL.MT9602Pro-E model anakart kullanılıyor. Fiyat performans televizyon bence. Servis hizletlerini bilmiyorum ama teknik özellik konusunda yeterli
Screenshot_2025-05-06-12-23-29-765_com.android.chrome-edit.webp

Bu 2 televizyonda hangi panel var?

Vestel üretimi finlux regal gibi alt markalara bakın. En azından servis konusunda muhatap bulursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye
owner99
Geri