Buda aynı ürün zaten. Mehmet Atmaca onvo senna aynı TV ler.onvo almayında ne alırsanız alın güzel
Box alırsın derken ne demek istediniz anlamadım ,rica etsem açar mısınız1 seneye box alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tüm firmalar aynı qled paneli satıyor herhalde bı anda ele geçirdiler piyasayı onvo next dijitsu senna
ben aldım ama ürünü 2-3 ay sonra açacağım için nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum , " box kullanmaya gerek kalmaz " derken, box nedir bilmiyorumBu markanun sn49u9000 modelini kullanıyorum, onvo'nun logosu değişmiş hali. görüntü kalitesi standart, parlaklığı tatmin edici, lg nanocell'den geçtim buna, android işletim sistemi çok hızlı, lg'deki webos muazzam yavaştı. bunu alırsanız box kullanmaya ihtiyacınız kalmaz. f/p üründür.
Android box yaniBox alırsın derken ne demek istediniz anlamadım ,rica etsem açar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben aldım ama ürünü 2-3 ay sonra açacağım için nasıl bir manzara ile karşılaşacağım bilmiyorum , " box kullanmaya gerek kalmaz " derken, box nedir bilmiyorum![]()
Ufak bi araştırma yaptım tclin kullandığı csot HVA panele sahip. %98 srgb desteği de var. CVTE EL.MT9602Pro-E model anakart kullanılıyor. Fiyat performans televizyon bence. Servis hizletlerini bilmiyorum ama teknik özellik konusunda yeterli
Mehmet atmaca tavsiye etmem.Alıntıyı görüntüle
Bu 2 televizyonda hangi panel var?
ikisi hakkında çok bir bilgi bulamadım. ama tahminimce China Star Optoelectronics panel kullanmışlardır. Tclin en düşük modellerinde vs de kullanılan panel olabilir çok iyi bir görüntü kalitesi beklemeAlıntıyı görüntüle
Bu 2 televizyonda hangi panel var?