Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz

Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz

• Apple

• Samsung

• Huawei

• Xiaomi

• Farklı Marka

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Samsung J4+ 16 GB

s25ultra türkiye cihazı, yedek 16 pro kaçak

Ben kaçak redmi 12 pro.+ Kullanıyorum
ipphone se 2 nesil (yazın iphone 16 poroya geçeceğim) ve s24 ultra uzun süre sonra androide şans verdim ve appledan sonra çok fazla memnun kaldım se den geçmişsin normal diyecek olanlar için bu süre içinde bir dönem iphoner 14 proda kullandım

ipphone se 2 nesil (yazın iphone 16 poroya geçeceğim) ve s24 ultra uzun süre sonra androide şans verdim ve appledan sonra çok fazla memnun kaldım se den geçmişsin normal diyecek olanlar için bu süre içinde bir dönem iphoner 14 proda kullandım
Aynı şekilde yakın ürünler denemiş biri olarak bende appledan memnunum hocam, bataryasına tahammül edememem dışında 16 pro mükemmel bir cihaz. Ama küçük olduğunu bildiğim için bataryası şaşırtmadı o yüzden kayıtlı cihaz almakla zahmet etmedim.

Aynı şekilde yakın ürünler denemiş biri olarak bende appledan memnunum hocam, bataryasına tahammül edememem dışında 16 pro mükemmel bir cihaz. Ama küçük olduğunu bildiğim için bataryası şaşırtmadı o yüzden kayıtlı cihaz almakla zahmet etmedim.
Olabilir hocam herkesin telefonda aradığı özellikler değişkenlik gösterebiliyor normal bir durum

Redmi Note 10S, yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Ekran yanması olmuştu, telefonun ekranına zarar verince değişti babam, sağ olsun kendisi. İşimi görüyor yani, seviyorum.

16 pro yu kullanıp s25 ultrayı yedekde bıraksan daha iyi olur
iPhone'u ana cihazım yapsam 8 ay sonra değerini öldürürüm hocam. Şuan daha sim kart bile takmadım. Cihazı daha çok kamerası için kullanıyorum. Samsunglar fotoğraf renklerini çok patlatıyor, beğenmiyorum. Video olarak zaten iPhone çok başarılı. Ama kamera hariç her şeyde android ve oneui kullanmak daha keyifli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,899
Üyeler
184,526
Son üye
Osman Akyüz
Geri