İkinci El

Filtreler

BRAWL STARS HESAP(BU SİTEDEN ALAN OLMAZ AMA YİNEDE SATIYORUM)
Hesap 21k kupa içinde sadece crow ve lou yok. içinde 15 tane max karakter vardır ve hepsinin yıldız gücü var bu fiyata kaçmaz brawl pass...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
364
ACER A514-52G i5-8265U 2GB MX250 20GB RAM 256+256GB SSD
Link: https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-a514-52g-i5-8265u-2gb-mx250-20gb-ram-256-256gb-ssd_pdp_676977914 Bugüne özel...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
217
(Sıfır) Scythe Kotetsu Mark II ARGB İşlemci Soğutucusu
Ürün sıfır kutulu faturalı üründür hiç kullanılmamıştır. Hediye olarak geldi, kasam eski olduğu için kasama uygun değil ayrıca fiyatı gayet makul...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
314
COOLERMASTER SF360R ARGB FAN KİTİ
Ankara içi elden diğer tüm illere kargo ile gönderim yaparım. Kablolama açısından çok rahattır YouTube'dan detaylı incelemesini izleyiniz 3 adet...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
330
Ürünüm gayet temiz Kutu içeriği Xbox one konsol , xbox one 1 adet oyun joystick, Kol sarj edilebilir batarya, Hdmı kablosu, Ethernet kablosu...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
386
GIGABYTE RTX 2060 OC EKRAN KARTI
Merhaba arkadaşlar, 2 adet gigabyte rtx 2060 oc model ekran kartı mevcut. Ürün sıfır paketinde kullanılmamıştır. 1 Nisan faturalı 3 yıl garantili...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
375
İ5 7. Nesil AMD Radeon Rx 530 2gb 8gb Ram 128gb SSD 1tb HDD
Lenovo V310 Laptop Garanti yeni bitti. Kutu garanti belgesi falan hepsi var. Laptopa özel yedek pili var ve hiç kullanmadım. Ciddi alıcılar wp...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
266
Ryzen 5 3600 1.5 Sene garantili
Ürün stock soğutucusu sıfırdır 3 ay falan kullandım ve hep sıvı soğutucu ile kulandım ryzen 5 5600x e geçtiğim için satıyorum cüzi bir miktarda...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
374
MSI RTX 2070 Super Ventus GP OC 8 GB Ekran Kartı
Kutu, fatura ve garantisi tam.2.5 yıl daha garantili.Vatan Bilgisayar faturalı.İçi açılmadı, tamir görmedi.Mining yapmaktan anlamam.Isınma veya...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
358
Rampage Comfy 7.1 1 yıldan fazla garantisi var, kutu fatura tam
Takas kabul ederim. fiyat sondur. Bazı fotolarını yükleyemedim wp den yazarsanız atarım.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
235
R7 240 EKRAN KARTI SIFIR AYARINDA
R7 240 EKRAN KARTIMI SATIYORUM. 8 AYDIR KULLANIYORUM BİR SIKINTISI VS YOK KEFİLİM HER ŞEYİNE ŞU AN BİLGİSAYARIMDA TAKILI ÇALIŞIYOR. İsteyene pcde...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
334
Arctis Pro wireless kablosuz kulaklık
Arctis Pro wireless Kulaklığa bir kere bile kablo takmadım daha kablo takmadan kullanabiliyorsunuz. Tüm kutu içeriği faturası ve garantisi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
274
Temiz garantili JBL T500 BT Bluetooth kulak üstü kulaklık
Kahramanmaraş /Afșinde ikametgah ediyorum. Ürün 25.11.2019 tarihinde alınmıș olup halen 9 aydan daha fazla bir süre garantisi bulunmaktadır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
508
Amd Fx4100 8Gb Ddr3 Ramli 1Gddr5 Ekran Kartlı Oyuncu Pc
Öncelikle herkese hayırlı alışverişler.cihazımın kurulumu bakımlarını yeni yaptım ekran kartı ve işlemcinin termal ve toz bakımları yani yaptım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
263
SATILIK BİLGİSAYAR
SATILIK BİLGİSAYAR 1,400.00 TRY
ASUS H61 M-LX 3 PLUS R 2.0 DDR 3 ANAKART (ETHERNET PORTU BOZUK YERİNE PCX DE KART MEVCUT) İNTEL i3 3220 İşlemci SAPPHİRE HD 6670 EKRAN KARTI 2 GB...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
242
Gtx560 temiz (Bu piyasasında alınabilecek idarelik ekran kartı)
Öncelikle kart gtx560 fakat aynı soğutmaya sahip bir başka satıcının elindeki gtx560 ti dı yani ti modeli mi düz model mi belli değil siz düz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
384
Gamepower Ranger
Kayseri Gamepower Ranger 350.00 TRY
Sıfır kapalı kutu kullanılmamış fatura garantisi var incehesap.com üzerinden alınmıştır pazarlık cuzi miktarda olur ürünün internet fiyatı en...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
410
Klasik Müzik Plak
Klasik Müzik Plak 150.00 TRY
Sorunsuz. 10/10 Kondisyon. Klasik müzik severler için muhteşem bir koleksiyon. 2 plaktan oluşmaktadır.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
302
STEAM 249 TL Gift [ Satılık ]
249,74 TL Var hesapta. 200 TL karşılığında oyun - uygulama yollanır.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
438
RTX 3060 Ti Sistem
RTX 3060 Ti Sistem 26,000.00 TRY
Sahibinden/Letgo üzerinden de satılığa koydum. İstanbul - Tekirdağ içi elden verebilirim sistemi. 23 24 vereyim diyecek arkadaşlar zahmet etmesin...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
836
Top Bottom