image_2026-08-11_063525705.webp

Satılık AM4 Tak-Çalıştır toplu sistem

• İlanı yayınlayan İlanı yayınlayan LordOfLies (+0 /0 /-0)
  • Create date Create date
  • Son güncelleme Güncellendi
  • Sona eriyor Sona eriyor
AM4 oyuncu sistemi
30,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
İşlemci Modeli
Ryzen 5 5600
Bellek
32GB
Ekran Kartı Modeli
6650
Depolama
1TB

Detaylar

Am5 sisteme geçe eğim için elimdeki Am4 sistemi satıyorum. Parça listesi aşağıdadır
Anakart: MSI b450 Tomahawk

Ekran Kartı: Asus Rog Strix 6650 XT OC 8G

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600

Soğutucu: GamePower Titan 240mm Sıvı soğutma

Radyatör Fan: NZXT F240 Core Beyaz (Garantili faturalı 2026 temmuz)

RAM: 32 gb 4x8 3200 mhz ram

PSU: NZXT C750 80 Bronze ( Haziran 2025 Faturalı garantili)

Kasa: Xigmatek Astro RGB (Kontrolcüsü çalışıyor)

30.000 TL yazdım, makul pazarlığa açığım. Ancak 20–22 bin TL gibi gerçekçi olmayan teklifler lütfen göndermeyiniz.

Kayseri içi elden teslim etmek istiyorum.
Takasa kapalıdır.
İsteyenler için Furmark testleri ektedir.
Sistem genel olarak gayet temiz kullanıldı OC , Undervolt vs yapılmadı. Hatta Ekran Kartını 2023'te aldığım günden beri Q modda kullandım. Genel bileşenler yukarıda listelenmiştir. Depolama birimlerimi AM5 sisteme geçirdiğim için depolama alanı yok. s
Kayseri içi elden satmak istiyorum.
Kasa açık kullandığım için ilan görsellerinde toz mevcuttur görmek isteyen arkadaşlar gelip bakabilir.

Görüntüler biraz eski zira aynı kasa içnide şu an AM5 sistemim mevcut. Tozlu halinde çektiğim görseller. Ekran kartını ayrı satmayı planlıyordum 5070TI aldıktan sonra o yüzden komprasör ile güzelce temizleyip alkollü bez ile fan bıçaklarını fe plakayı güzelce silip ilana eklemek için çekmiştim görselleri.
Depolama alanı olmadan satıyorum. Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa sağlık durumu ortalama olan 1 tb mekanik disk ile verebilirim disk ile işim yok depolamada yapmıyorum bende ikinci el olarak almıştım zaten.
Edit: Sistemi tekrar toparlayıp güncelledim. Satıştaki hali son görsellerdedir.

Latest questions

Bütçesi bu civarda olanlar için baya iyi bir sistem denk gelen kaçırmasın. İyi satışlar hocam.
LordOfLies
LordOfLies
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için
Arkadaşlar kendimi övmek mahiyetinde söylemiyorum ama Sistemim 2018 yılından itibaren parça parça güncellendi ve tertemiz kullanıldı. Overclock denemesi yapılmadı sadec XMP 3200 mhz e ram sabitlendi o kadar .
  • Beğen
Reaksiyonlar: Berat85

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
LordOfLies
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
TOPLAMA BİLGİSAYAR
Hit
525
Sorular