You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Merhaba,
Ürün 28.09.2024 tarihinde garantiden 0 olarak gelmiştir. Garantiden geldiğinde 17.07.2023 tarihinde satın alınmış olsa da yeni ürün...
Merhaba,
Ürünüm arızalandı ve bana karşılığında hediye kartı verdiler fakat Glorious sitesi Türkiye ve bir kaç ülkeye daha teslimat yapmıyor. Kod...
Ürün çiziksiz ve sorunsuzdur. Bende 2. el aldım, daha 3 gün oldu fakat hiç alışamadım. KFG vardır, 1,5 yıla yakın garantisi vardır.
İlan...
İnternette fiyatı 1000TL bandında gezen bu kulaklığı arıyorum, fiyatı ile bilrikte bana MSG atabilirsiniz. Garantili ve temiz ürün arıyorum...
Ürünün 2 ay daha garantisi vardır temiz kullanılmıştır. Acil para lazım 3 gün için bu fiyattan! Sahibinden'den ulaşın.
İlan...
Ürün temizdir. Kutusu ve faturası yoktur. Onlar dışında tüm parçaları eksiksizdir. Ürünü bende ikinci el olarak aldım, aldığım kişi 1 aylık bile...
Sadece kutusu açılmış pazarlık olmaz istanbul içi elden diğer şehirlere ödeme sonrası kargo.
Valorant hesabımı satıyorum. İçinde skin bulunmamakla beraber 80 Radyanit ve 1450 VP bulunmaktadır. Neon, Omen ve Reyna ekstra açık karakterler...
Valorant 20 seviye 1450 VP'li hesapla CS:GO seçkin hesap takası yapacak biri varsa Discord veya site üzerinden ulaşabilir.
Hesap bilgileri;
İsmi...