Ben Tümay ilanlar

Asus TUF Gaming H1 Wireless [SIFIR/JELATİNLİ]
Merhaba, Ürün 28.09.2024 tarihinde garantiden 0 olarak gelmiştir. Garantiden geldiğinde 17.07.2023 tarihinde satın alınmış olsa da yeni ürün...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
365
Glorious Sitesi 79.99 Dolar Bakiye
Merhaba, Ürünüm arızalandı ve bana karşılığında hediye kartı verdiler fakat Glorious sitesi Türkiye ve bir kaç ülkeye daha teslimat yapmıyor. Kod...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
125
Wraith Cosmic Pad V1 [Siyah/Black]
Ürün çiziksiz ve sorunsuzdur. Bende 2. el aldım, daha 3 gün oldu fakat hiç alışamadım. KFG vardır, 1,5 yıla yakın garantisi vardır. İlan...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
140
HP X1000 alınır.
İnternette fiyatı 1000TL bandında gezen bu kulaklığı arıyorum, fiyatı ile bilrikte bana MSG atabilirsiniz. Garantili ve temiz ürün arıyorum...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
109
Garantili Ryzen 5 1600 ACİL SATILIK!
Ürünün 2 ay daha garantisi vardır temiz kullanılmıştır. Acil para lazım 3 gün için bu fiyattan! Sahibinden'den ulaşın. İlan...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
350
Logitech G Pro Wireless
Ürün temizdir. Kutusu ve faturası yoktur. Onlar dışında tüm parçaları eksiksizdir. Ürünü bende ikinci el olarak aldım, aldığım kişi 1 aylık bile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
184
Sıfır Model İ
Sıfır Model İ 500.00 TL
Sadece kutusu açılmış pazarlık olmaz istanbul içi elden diğer şehirlere ödeme sonrası kargo.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
423
Valorant VP'li Hesap
Valorant hesabımı satıyorum. İçinde skin bulunmamakla beraber 80 Radyanit ve 1450 VP bulunmaktadır. Neon, Omen ve Reyna ekstra açık karakterler...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
144
Valorant 1450 VP'li Hesapla CS:GO Seçkin Hesap Takası?
Valorant 20 seviye 1450 VP'li hesapla CS:GO seçkin hesap takası yapacak biri varsa Discord veya site üzerinden ulaşabilir. Hesap bilgileri; İsmi...
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Sıfır
Hit
139
Top Bottom