You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Temizdir çalışmayan veya rgb si sönük tuşu yoktur kutu fatura garanti vardır. sahibinden üzerinden güvenli bir şekilde almak isteyenler için linki...
yaklaşık 5-6 ay kullandım değiştirmeye karar verdim sahibinden ve dolap üzerinden satış yapıyorum (dolap komisyon aldığı için dolapta biraz daha...
Valorant Hesap İçerik: Oyunun ilk battle passlerinden ALtın afet , Ytik ve Asil vandal , Anomali Phantom vardır. Son Sezon Elmas bitirmiştir.
LoL...
Merhaba kulakiçi pek alışamadım alışırım diye kullandım biraz ama kulaküstüne geçeceğim satıyorum cüzi miktarda pazarlık olur veya Anker Soundcore...
1 2 hafta anca kullandım mekanik aldığım için boşta 350-400 arası anlaşırsak satmak isterim ya da Kaliteli pc uyumlu gamepad takas olur...
Toplam 1 hafta kullanılmıştır temizdir ama yine de güzelce temizleyip yollayacağım. Kutu fatura vs yoktur 0 ayarındadır. Güzel pc uyumlu bir...
Reyzen 7 3700U
8 GB RAM
RX VEGA 10
480 GB SSD makul fiyat veren kullanıcılara satabilirim aklımda ki yaklaşık fiyat 4800 TL