e.ozden ilanlar

Ryzen 5 3600
Ryzen 5 3600 1,500.00 TL
Merhaba, İşlemci yükselttiğimden satılıktır. Fan ve kutu yok. Tray gibi düşünebilirsiniz.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
63
Hyperx Solocast Mikrofon
Merhabalar, Hyperx Solocast mikrofonum satılıktır. Kozmetik olarak iyi durumdadır. Kutusu vardır. Temmuza kadar garantisi devam etmektedir
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
119
Rx5600xt Ekran Kartı Takas
Şu an aktif olarak kullandığım ekran kartını yükseltmek istiyorum. Asus Tuf Evo 3 fanli model. Fark tutarını vereceğim. takas teklifine açığım
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Kullanılmış
Hit
120
Ryzen 5 3600 İşlemci -Takas-
Merhaba, Ryzen 5 3600 islemcimi şu anda aktif olarak kullanmaktayim. Farkını vererek işlemciyi yükseltmek istiyorum. 5600-5600x işlemciler olabilir
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Kullanılmış
Hit
117
Satılık Cooler Master CH321 Oyuncu Kulaklığı
Eski kulaklığım. 1 seneye yakın kullandım. Yıpranmamış halde. Kablosuz kulaklığa geçtiğim için satılıktır.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
119
Hyperspeed Solocast Mikrofon
Merhabalar, 18 Temmuz 2022 tarihinde Amazon üzerinden direkt firmadan satın aldığım ve halen kullandığım HyperXSolocast mikrofonumu satmak...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
134
Satılık Full+Full Valorant Hesabı
Merhabalar, Valorant hesabımı satıyorum. Kişisel hesabım. Mail devri yaparım Hesap içeriği şunlar; -Ejderha, Yağmacı, Asil, Köken, Yitik vandal...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
211
Satılık DA Sistem 2 Set (Teklif alınır.)
Merhabalar, 2020 Temmuz ayında aldığım DA-Sistem 2 bilgisayarım satılıktır. Kafama yatan uygun laptoplarla takas düşünebilirim. Sistem...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
180
Takaslı Ekran Kartı
Selamlar, Elimde bulunan Asus Tuf Rx 5600xt 6gb Evo Oc model ekran kartımı üst model ile değişmek istiyorum. Takaslı üste para alıp verebileceğim...
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Kullanılmış
Hit
158
Asus Tuf Rx5600xt 6gb OC Evo
Merhabalar, Ekran kartımı satmak istiyorum. İlgilenenler olursa, yazabilir. Başka bir ekran kartıyla takas da yapabilirim. Farkını öderim. Temmuz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
149
Dolu Dolu Valorant Hesabı
Merhabalar, Valorant oyununu bırakmaya karar verdim. Bu nedenle hesabımı satıyorum. Hesap içeriği şunlar; -500 VP -Harcamadım. Gece pazarı için...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
231
Top Bottom