You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Merhaba Ekran kartını Gaming gentrden aldım. Hazır sistem aldığım için daha öncesinde ekran kartım vardı ihtiyaç fazlalığından dolayı satılıktır...
Arkadaşlar elimde bir adet oppo Enco Air kulaklık var. Kulaklığı geçen ay aldım. Hiç kullanmadım kutusu faturası herşeyi duruyor. Sadece ilk...
Arkadaşlar Satılık Asus 1050ti 12 ay garantisi vardır. Ürünü 3 ay kullandım şu anda kutusuyla duruyor tertemiz. İstanbul Kocaeli elden teslim...
Satılık temiz 1050 ti şu anda kartın resmini atamıyorum dışarıdayım. Akşam eve geçtiğinde isteyene resim atarım. İstanbul kocaeli elden teslim...
Arkadaşlar selam. Gigabyte 1650 Super var satılık. 23 ay garantisi devam ediyor. Gaming.gen.tr den alınma. İstanbul Anadolu yakası Kocaeli Gebze...
Dostlar selam. 2.bir bilgisayar aldım yayın açmak için sadece ama maddi durumum biraz sıkıştığı için bilgisayarı satıyorum. Bütün ürünler 0...
Dostlar selam. Yurt dışından kendime 5950x getirtirdim. şimdi ki kullandığım 5900x boşa çıktı acil satılık fiyatı bugünluk düşük yazacacağım sonra...