You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g920-direksiyon-seti-tertemiz-cok-az-kullanilmis-1071504...
Tır vitesi ayarlı vidası ile her viteslere uyumludur...
Vites- Simdex VT-04
Açılışa Özel %20 İndirim 2 Hafta Boyunca Geçerli.
Açılışa Özel 809,99 TL yerinde 674,99 TL
7 ileri 1 geri H-Shifter...
Hiç kullanılmadı.Test için açıldı.
Ürünü temiz kullanılmıştır.Garantisi 21 ay daha vardır.Fotoğraftaki çizik dışında bir problemi yoktur.
Hiçbir çizik,yıpranma yoktur.Sadece jak kablosu bozulduğu için değiştirilmiştir.Mikrofon yoktur.
Temiz hiçbir sorunu sıkıntısı yok.
Akıllı anahtar dokunmatik ve telefon üzerinden sesli komut ile açıp kapatılabiliyor.Ayrıca zamanlayıcı ayarlanıp istenilen saate açılıp...
2 Ay kullandım.Dış mekanda kullandığım için bir tık yetersiz kaldı.Başka bir cihaz alacağım.Temizdir sıkıntısı yok.
Temiz kullanıldı.Videoda incelemek için aldım inceledim satıyorum.
2 senedir kullanıyorum.Temiz ve performansı güzel karttır.Her oyunu oynatır.Gerek düşük ayarda gerek orta oyununa görede yüksek ayarları açar.Kart...
Rgb kulaklık standı.Kumandası ile renk modları değişebilmektedir.Usb ile çalışıyor.3d printer ile yapılmıştır.
İşlemciyi alalı 2 seneyi biraz geçmiştir.Haliyele garantisi bitti.Gt 1030 ile kullanmaktayım.Amd işlemciye geçeceğim için satıyorum.Sizi üzmeyecek...
Selamlar dostlar steam üzerinde 400 tl param var.Bunu en az kayıpla almam gerekiyor ve o yüzden böyle bir şey yapıyorum.Para işlemini sadece...