You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Direksiyon pedal ve vites fiyatıdır. diğer görülen her şey ek ücret karsılıgında satılır param guvende olur.
ryzen 5 5600 veya dengi işlemcili 32gb ramlı pc arıyorum ekran kartı onemsız ekran kartsız sıstemlerde olur bütce 10k param guvende ıle alabılırım...
Sorunu yok temiz. 81 ile param güvende olur.. Burdan veya wpden ulaşınız.
21-22 ay kadar garantisi mevcut. Wpden veya siteden ulaşınız param güvende ile her yere satış yaparım askere gideceğim için satılık.
Bütçe Max 12k. Param güvende sistemi veya kütahya elden alabilirim. İşlemci güzel olsun ilerde upgrade yapabilirim. Ekran kartı onemsiz. wpden...
Vodafoneden aldım.. çizik görürseniz yol paranız benden o derece sıfır. Param güvende olmaz havale sonrası kargo. Veya elden.. S23 takas olur...
Hiç bir sorunu yok. Kendim sd karta win 10 kurdum gamepass epic oyunlarını da oynayabilirsiniz. 5 aylık ürün. Param güvende vs. olur. Kütahya elden.
Kutahya elden veya havale sonrası kargo. Bu sıkıntılı bir parça olduğu için param güvende yoktur.
Hiç bir sorunu yok 2025 ilk ay sonuna kadar garantisi devam etmekte. Param güvende olur.
Hiç bir sorunu yok garantisiz kutusuz sistemi dağıttığım için satılık.
Hiç bir sorunu yok sistemi dağıttığım için satılık.
KART KÜTAHYADA ELDEN VEYA PARAM GÜVENDE VEYA HAVALE FARK ETMEZ.
PARÇALAR:**Ryzen 7 5700X**8x2 16 gb ram**512 gb m2 kingston ssd**Asrock b550m anakart**Thermalright Assassin X 120 Refined Se İşlemci...
Her parçanın garantisi vardir. Hepsi 2 sene garantilidir. Hepsinin kutusu mevcuttur.
Kasa minnak çok tatlı üste 120mm kadar sivi soğutucu...
fiyat 7600tldir kütahya veya param güvende olur tel: 5419674335
kütahyadayım.. param güvende ile her şehre kargolayabilirim telden ulaşınız.
Her parçanın garantisi vardir. Hepsi 2 sene garantilidir. Hepsinin kutusu mevcuttur.
Kasa minnak çok tatlı üste 120mm kadar sivi soğutucu...
hiç bir sorunu yok.. param güvende veya kütahya elden