You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
2014 Yılında alınmıştır. Kutu Fatura Garanti yoktur. Sağ üst kısımda ışık sızması vardır başka sorunu yoktur.
1080P
TN Panel
60 HZ
Tertemiz sorunsuz 24 Ağustos 2023'de alınmıştır. Sorunsuzdur. Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Bütün testleri video halinde verebilirim. KGF...
2 Aylık cihaz sadece 1 hafta kullanıldı, kablolu olmasına alışamadığım için satıyorum Vatan Bilgisayardan alınmadır. Kutu Fatura Garanti...
Konsol oyunculuğuna geçeceğim için bilgisayarımı satma kararı aldım. Bütün ürünler SSD ve KASA hariç 2022 Kasım ayında alınmıştır. SSD ve KASA...
Sıfır üründür jelatinleri bile sökülmedi geldiği gibi kutusunda. KFG mevcuttur izmir içi elden veya eft havale sonrası kargo olur.
RYZEN 5600
ASUS...
KASIM 2022 tarihinde alınmıştır KASIM 2024'e kadar garantisi devam etmektedir. KUTU FATURA mevcuttur. İzmir içi elden verebilirim veya EFT sonrası...
Merhaba,
Konsola geçeceğim için çok sevdiğim sistemimi satıyorum. İzmir için elden satabilirim veya EFT/FAST sonrası kargolayabilirim.
Bütün...
GP-GSM2NE3100TNTD
Modelidir.
Kutusu vardır. Fatura ve garanti bitmiştir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum GEN 4 m2'ye geçtiğim için satıyorum...
MANTIS 6800 Sistem aldığım için bu ekran kartını satıyorum. Havale sonrası kargo yapabilirim 2500 TL ücreti
Merhaba,
Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. İzmir içi elden satılır.
Parçalar,
İşlemci : Amd Ryzen 5 3600
Ekran kartı : Zotac Rtx 3060...
şlemci: Ryzen 5 3600
Ram: G.Skill 16GB(2x8) 3600 MHZ DDR4
Ekran Kartı: Radeon RX 550 2GB
Anakart: Aorus B450M Elite 3600 MHZ
M2 SSD: Gigabyte...
TCL 10 PLUS 2 ay önce sıfır olarak satın almıştım. Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Cihaz 64 GB modelidir.
Sorunu yoktur. Kutu olduğu gibi...