Neler Yeni

Çevre Birimleri - EKİPMANLAR -

Filtreler

Logitech G435 ve G333
Merhabalar Elimde fazla sıfır ve ikinci el ürünler bulunmakta. Sıfır ürünler deneme amaçlı bile kullanılmamış, yurt dışından alınmıştır. Sıfır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
11
steelseries rival 3 wireless + game power warlock compackt 1800TL !!!!!!!!
arkadaşlar ihtiyaç fazlazı yeni setup dizdim mouse + klavyemi 1800tl'ye bırakıyorum pazarlıkta üzmeyiz alıcısı olan arkadaşlar bana mesaj atarak...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
21
Logitech MK330 Kablosuz Klavye ve Mouse Seti
Ürün amazondan alınmıştır.mouse hiç kullanılmamıştır.Klavyenin ise sadece resimde görülen arka tırnağı kırıktır.Her hangi bir sorunu yoktur...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
17
LG 144 HZ Satılık
LG 144 HZ Satılık 5,000.00 TL
Mayıs ayında Vatandan satın alındı. KFG mevcuttur.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
18
Ajazz Aj 159 Apex Mavi
Elime küçük geldiği için satıyorum. Mavi renk 2 gün denedim alışamadım , şu an aktif olarak kullanılmıyor. Hiçbir sorunu yok almadan test de...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
53
GameNote Oyuncu Faresi
Bursa GameNote Oyuncu Faresi 250.00 TL
Herkese öncelikle iyi forumlar, elimde fazlalık duran bu ürünü satacağım. Gamegaraj sitesinden almıştım, 7-8 ay civarı kullanıldı sonrasında razer...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
30
GameNote Oyuncu Kulaklığı
Herkese öncelikle iyi forumlar, elimde fazlalık duran bu ürünü satacağım. Gamegaraj sitesinden almıştım, 7-8 ay civarı kullanıldı sonrasında razer...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
34
RAZER BARRACUDA X BLUETOOTH
ÜRÜN SIFIR AÇILMAMIŞTIR. 2 YIL VATAN GARANTİLİDİR. 2022 modeli
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
55
Rampage Zenith pro 4k
Rampage Zenith pro 4k 1,550.00 TL
Merhabalar 15 Kasımda mediamarktan aldığım rampage zenith pro 4k'mı satacağım hiçbir sıkıntısı yoktur 2 yıl garantisi vardır. Fiyat 1550 yer...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
49
DG160 Gamepad Sıfır ayarında
Merhabalar PS almamdan ötürü elimde ihtiyaç fazlası olmuştur. 2 adettir. Denenmek için açıldı. Ben evde yokken kutuları boş iken çöp sanilip...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
54
Apex aj150 Pro Siyah 1100 (SON)
Ürünü forumdan biliyorsunuzdur. 1100 Tl Son. Test edilmiş. Skatezlerindeki jelatinler sökülmemiştir. Kullanılmamıştır yani.Anlaşmalı kargom vardır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
98
Güzel fiyat sağlam klavye
Arkadaşlar elimde 2 tane ucuza verebileceğim klavye var. 1. : Rampage Radiant K11 RGB Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi 750TL 2. olarak: Ajazz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
87
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms FHD 165hz IPS
16.03.2024 tarihinde Teknosa'dan alındı faturalı garantili alıcısına hayırlı olsun.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
47
AJAZZ AJ159 APEX siyah
İstanbul AJAZZ AJ159 APEX siyah 1,700.00 TL
1700TL den verilecektir kargodadir dmden iletisime geçebilirsiniz
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
60
ZOWİE EC1-C PARACORD KABLOLU E-SPOR MOUSE(SIFIR)
Ürünler sıfır hiç kullanılmadı kutusunda duruyor alıcıya kargoyu ben karşılayarak göndereceğim garantisi faturası var Trendyol resmi satıcısından...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
89
RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık  3000 pazarlık yaparızz
RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 2-3 gün kullandım hyperx cloud 2 aldım pazarlık yaparız hocamm
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
72
1 AYLIK ATK Blazing Sky X1 PRO MAX + 8KHZ DONGLE
PAW 3950 En üst sensör 8KHz Dongle (kablosuz/kablolu 8k destekliyor) Bluetooth destekliyor 54 Gram ağırlık 750 ips 50gr ivme 500 mah pil var 150...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
56
Hiç kullanmadığınız, depoya salladığınız, monitörlere talibim.
Merhaba, iyi forumlar. Müzik değiştirmek için kullanabileceğim sorunsuz çoook eski monitörlerinize talibim.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
78
3-5K arası monitör alınır.
Ölü pixel vs varsa yazmayın lütfen.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
85
1 MS 144 HZ IPS FULL HD MONİTÖR (OYUNCU) ASUS VP249QGR
Asus vp249qgr oyuncu monitörü. 1080 P, 1 ms 144 hz , ips panel. G-SYNC destekli. Dahili hoparlör mevcut. Herhangi bir sorunu yok. Yükselteceğim...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
99
Top Bottom