Neler Yeni

Mouse (Fare)

Filtreler

ajazz 159p 1k dongle
ajazz 159p 1k dongle 1,750.00 TL
sıfır kapalı kutu daha bugün geldi
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
30
AJAZZ AJ159 PRO 8K HZ VE MANYETİK ŞARJ İSTASYONLU MOUSE
Selamın aleyküm arkadaşlar. FİYAT: 1450 AJAZZ AJ159 PRO 8K HZ VE MANYETİK ŞARJ İSTASYONLU MODELDİR. BEYAZ VE SİYAH RENK STOKLARI MEVCUTTUR...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
73
Razer Basilisk v3 Hyperspeed
Tertemiz grip tape ve skates mevcut kutusu vs duruyor.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
49
Razer DeathAdder V3 Pro + 8000hz Dongle
Çok güzel fırsat https://shbd.io/s/gafqPfav
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
97
ATK Blazing Sky X1 Ultimate Siyah 8K Mouse (Ultra Modeli ile Karıştırmayınız!) - 4200 TL
Merhaba, başlıkta belirttiğim mouse sıfır, jelatinli ve kapalı kutu olarak satılıktır. Razer Viper V3 Pro'nun en iyi alternatiflerinden biridir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
68
Razer Deathadder V2X HyperSpeed
Ürünün kutusu Faturası tamdır tek bir çiziği bile yoktur her türlü mekanizmasi çalışmaktadır pazarlık payı 1500 sondur
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
69
Merhaba Ajazz 159 pro almayı düşünüyorum 1.100 tlden kapalı veya çok az kullanılmış sorunsuz
Merhaba Ajazz 159 pro almayı düşünüyorum 1.100 tlden kapalı veya çok az kullanılmış sorunsuz herşeyi çalışan bir mouseniz var ise bana ulaşın...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
59
Ajazz AJ159 Pro 8K Kablosuz Fare (Siyah)
🔹 Durum: Ürünler hepsi sıfırdır testleri yapılmıştır 🔹 Yurt dışı ürünü olup siyah renk seçenekleri mevcuttur. 🔹 Teslimat: Ankara'da elden teslim...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
78
Ajazz AJ159 Pro 8K Kablosuz Fare (Siyah ve Beyaz)
Ürünü sadece test etmek için 30dk kullandım Siyah ve Beyaz renk mevcuttur. Ankara içi elden teslim satıyorum. ÖZELLİKLERİ Sensör: PAW...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
27
ATTACK SHARK R1 SIFIR KAPALI KUTU 999TL
Ürün kapali kutudur yani sıfır almak isteyenler bana yazabilir istanbul ve Kocaeli içi elden teslim edeceğim.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
230
Scyrox V8 8000HZ oyuncu mouse
İstanbul Scyrox V8 8000HZ oyuncu mouse 2,200.00 TL
Scyrox V8, sorunsuz. 4 gün kullandım 10 gün oldu alalı. 2 yıl garantili. Skatezlerini X-Raypad Obsidian dots ile değiştirdim. Alışamadığım için...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
98
AJ159 PRO,159 PRO AJAZZ KAPALI KUTU
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-aj159-pro,159-pro-ajazz-kapali-kutu-1236915506/detay/...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
83
VGN Dragonfly Wireless
Ürünün scroll lock tuşunda kaymama sorunu vardır. Sanırsam tozlanma var temizleyince düzeliyor sonra eski haline dönüyor. Haricinde sorunsuz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
101
Ajazz Aj 159 Pro kapalı kutu 1350 TL ilan
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-ajazz-aj-159-pro-mouse-kablosuz-manyetik-sarj-1235909639/de...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
120
ATK Blazing Sky X1 Ultimate (Razer Viper V3 Pro Alternatifi)
ATK Blazing Sky X1 Ultimate Mouse Siyah Renk Kablosuz Mouse 127mm x 64mm x 40mm ölçülerine sahiptir. Kablolu (Type C) 8K ve Kablosuz (2.4GHz) 8K...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
56
Razer Orochi v2 Mercury White KFG
Tertemiz KFG TAM. Yanında 6 adet duracell pil ve wraith skatez veriyorum. Elden 1500 Paramgüvende ile 1600TL
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
70
3 Aylık ATK Blazing Sky F1 Pro Max 8K Hz Mouse
Merhabalar ürünü 23 Kasım 2024 tarihinde wraithesports'tan sipariş ettim. Kutusu faturası garantisi var ürünün çalışmayan aksamı yoktur...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
70
Beyaz yada açık renkli mouse alınır
tüm ekipmanlarımı beyaz yapmaya çalıştığım için beyaz renkli mouse lazım. tokattan bir alıcıyım kargoyu karşılamaya razıyım. 500-1000 tl arası bir...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
61
SteelSeries Prime Gaming mouse
Çok temiz durumda . klavyem bozuldu satıp klavye almayı düşünüyorum. 3 ay kadar kullandım memnunum . Üstüne 100-200 tl ekleyip alabilceğim klavye...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
108
SteelSeries Rival 3 wireless
Steelseries rival 3 wireless model gaming mouse. Ürünü geçen yaz teknosadan aldim. Garantisi devam etmektedir. Mouse u temiz kullandım. Herhangi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
58
Top Bottom