Neler Yeni

Çevre Birimleri - EKİPMANLAR -

Filtreler

HAWK FUTURE GAMİNG OYUNCU KULAKLIĞI
23 EKİM 2024 AMAZONDAN ALINDI KUT FATURA HER ŞEY DAHİL ARTIK İHTİYACIM YOK PC Yİ SATTIĞIM İÇİN SATILIK
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
39
Logıtech G402 Hyperıon Fury 4000 Dpı Kablolu Gaming Mouse
Merhaba, ürün garantiden değişimden geldi. Kapalı kutu ve güvenlik bandrolleri açılmamıştır. Faturası ve garantisi mevcuttur. Garantiden gelme...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
22
Viewsonic VX2728J 27" 180Hz monitör
Mayıs 2024 ayında satın aldın. Kutusu duruyor. Mayıs 2026'ya kadar garantili. Ölü piksel yok. Çok severek kullandığım bir monitör, sistemi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Yedek parça
Hit
37
LG Bataryalı ve ScreenShare'li Projektör
Kahramanmaraş LG Bataryalı ve ScreenShare'li Projektör 5,500.00 TL
Ürünün varlığını ev taşırken yeniden öğrendik. Dolayısıyla az kullanıldı. ScreenShare özelliği ile PC'nizin veya telefonunuzun ekranını kablosuz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
35
Vontech NB F160 17-27” 2-9KG Amortisörlü Sıfır Monitör Standı
Merhaba arkadaşlar sistem kurmaktan vazgeçtiğim için iki hafta önce aldığım hiç kullanmadığım standı satıyorum. Nort bayou nb f160 ile aynı...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
32
Desenli puding keycaps
Sıfır kutulu üründür sadece tuş takımı
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
47
Razer BlackShark v2X tertemiz sorunsuz
Ürün siyah renk resim çekme imkanım yok maalesef kutu fatura tam garantisinin bitimine 1 yıl gibi bir şey var. temiz kullanıldı hor kullanmadım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
70
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü
ÜRÜN SIFIR AYARDA TEMİZ KULLANILMIŞTIR. HİÇBİR YERİNDE ÇİZİK, HASAR YOKTUR. GARANTİSİ YOKTUR FAKAT ORJİNAL KUTUSU VE FATURASI VARDIR. TAKAS YOK...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
60
SIFIR KUTULU G435
SIFIR KUTULU G435 2,500.00 TL
Merhaba, sıfır kutulu G435 Beyaz renk satıyorum. Ürün Amerika'dan alınmıştır. Sadece denemek için açılmıştır hiç kullanılmadı. Cüzi pazarlık yapılır.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
104
Logitech G Pro X Kulaklık Alınır.
İstanbul Logitech G Pro X Kulaklık Alınır. 2,500.00 TL
Merhaba arkadaşlar, ikinci el Logitech G Pro X kulaklık almayı düşünüyorum. Satmak isteyen var ise fiyat pazarlığı yapabileceğimiz çerçevede...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
61
Thrustmaster Tspc Full İçerik
Direksiyon pedal ve vites fiyatıdır. diğer görülen her şey ek ücret karsılıgında satılır param guvende olur.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
56
Samsung Galaxy Buds 2 Sıfır Yeşil 1350 TL
Merhabalar; elimde hiç kullanılmamış (telefon alınca yanında verildi) samsung galaxy buds2 yeşil mevcuttur. Sadece ürün kontrol amaçlı güvenlik...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
48
BEYAZ AULA F75 TAKAS ARIYORUM
Ankara BEYAZ AULA F75 TAKAS ARIYORUM 1,500.00 TL
elimde performax gaming xetra comfort outemu red switch var beyaz aula f75 arıyorum takas yapmak isteyen uylaşabilir mi
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Sıfır
Hit
75
ESPTIGER Ice-V2 RAZER VİPER V3 PRO
Esptiger razer viper v3 pro için skatez Ürün sıfırdır yurt dışından yanlış gönderim olduğu için satıyorum sadece siyah dış kısmı açılıp içindeki...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
58
Razer Kaira X
Razer Kaira X 1,500.00 TL
Kapalı kutusunda,faturalı,iki yıl garantili,pazarlıksız. Alışveriş kurallarım; 18 yaş altı kimseyle alışveriş yapılmaz. Havale sonrası dilenilen...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
48
SteelSeries Rival 3
tekerleği döndürünce ses çıkıyor onun dışında herhangi bir sıkınıtısı yok fiyat son kendi uygulaması ile özelleştirelebilir 2 adet AAA pil ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
44
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi
herhangi bir sıkıntısı yoktur yenisini aldığım için satıyorum fiyatı son g hub ile özelleştirebilirsiniz Boyutlar Yükseklik: 33 mm Genişlik: 452...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
40
AJAZZ 159 PRO ARIYORUM
Antalya içi ajazz 159 pro kapalı kutu arıyorum.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
80
Aula F75
Aula F75 1,900.00 TL
Yedekte duruyordu Asus scope rx klavyemi kullandım kutu içeriği full verilecek.kutusu açıldığı için sıfır yazmadım
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
113
Sony WH-1000XM5
Sony WH-1000XM5 10,750.00 TL
Ürünü yurt dışı ürünüdür kapalı kutu sıfırdır. Gri rengi de elimde var.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
33
Top Bottom