Neler Yeni

Çevre Birimleri - EKİPMANLAR -

Filtreler

razer viper mini SIFIR
kutusu açılmamıştır. yurtdışı malı Satılık/Takaslık takas için : mekanik klavye olur aynı fiyatlarda
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
374
Razer Cynosa Lite
Ankara Razer Cynosa Lite 300.00 TRY
Aralık ayında almış olduğum Razer Cynosa Lite klavyemi satıyorum. Hiçbir sorunu bulunmuyor ve 2 yıl daha garantisi bulunmaktadır. Kutusu ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
475
Rampage comfort
Rampage comfort 219.00 TRY
Ürünü 26 Kasım 2020 tarihinde Trendyol gamemar mağazasından aldım 1 ay bile kullanmamışımdır. isteyene daha fazla bilgi verebilirim. Anker q10 ve...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
321
Canon 500D Satılık
23k shutter vardır. Makina gayet iyi durumda. Fotoğraflar gayet net çıkmakta. Letgodan aldığımda lens odaklaması bozuktu. Odak 50 TL ye...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
285
Asus Rog Gladius 2 Origin (Sıfır)
Z490 anakart aldığım için hediye olarak gelmiştir, jelatini üzerinde açılmamış mouse. Sadece Bursa içi elden verebilirim. Azda olsa pazarlık olur.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
363
Steelseries rival 710
Manisa Steelseries rival 710 700.00 TRY
Garantisi faturası mevcut hiçbir hatası yok,0 ayarında.Artık çok fazla bilgisayarda olmadığım için satıyorum.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
274
Tws kulaklık
Tws kulaklık 130.00 TRY
Kulaklık 5 aylıktır haylou gt 1 pro oyun modu su geçirmezlik sertifikası dokunmatik özelliğide bulunmaktadır saat gibi çalışıyor hala bütün kutu...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
248
Rampage Comfy 7.1 1 yıldan fazla garantisi var, kutu fatura tam
Takas kabul ederim. fiyat sondur. Bazı fotolarını yükleyemedim wp den yazarsanız atarım.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
238
Arctis Pro wireless kablosuz kulaklık
Arctis Pro wireless Kulaklığa bir kere bile kablo takmadım daha kablo takmadan kullanabiliyorsunuz. Tüm kutu içeriği faturası ve garantisi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
275
Temiz garantili JBL T500 BT Bluetooth kulak üstü kulaklık
Kahramanmaraş /Afșinde ikametgah ediyorum. Ürün 25.11.2019 tarihinde alınmıș olup halen 9 aydan daha fazla bir süre garantisi bulunmaktadır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
509
Gamepower Ranger
Kayseri Gamepower Ranger 350.00 TRY
Sıfır kapalı kutu kullanılmamış fatura garantisi var incehesap.com üzerinden alınmıştır pazarlık cuzi miktarda olur ürünün internet fiyatı en...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
413
G102 LIGHTSYNC
G102 LIGHTSYNC 114.00 TRY
Mouse 5 aylık falan gayet temiz kullanıldı hiçbir sorunu yok kutusunda da en ufak eziklik yoktur. Oyundan çok günlük kullanım için kullandım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
467
Top Bottom