WhatsApp Image 2026-01-13 at 20.39.43 (2).webp

Satılık [EDİRNE/KARGO] G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32) 4000MHz CL18 – ÖMÜR BOYU GARANTİLİ (TR'DE TEK)

Piyasada bulunmayan, Hynix MJR çipli, ömür boyu garantili 64GB (2x32) 4000MHz "End-Game" kit.
65,000.00 TRY
Marka
G.Skill
Durumu
İkinci El

Detaylar

Selamlar Donanım Arşivi Ailesi,

Piyasada şu an "para dökseniz bile" bulamayacağınız, DDR4 platformunun zirve noktası (End-Game) kabul edilen özel bir kiti, sistem değişikliği nedeniyle satışa çıkarıyorum. Samsung ve Micron krizinden dolayı bu kalitede yüksek kapasiteli/yüksek frekanslı RAM'lerin üretiminin durduğunu ve stokların tükendiğini donanım kurdu arkadaşlar zaten biliyordur.

Sıradan RAM'lerle kıyaslanmaması için teknik detayları özellikle belirtiyorum:

TEKNİK DETAYLAR:

• Model: G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32GB Kit) - F4-4000C18D-64GTZR
  • Hız & Gecikme: 4000MHz CL18-22-22-42 @ 1.40V (XMP 2.0 Hazır)
  • Çip Bilgisi: Hynix MJR (Thaiphoon Burner raporu ektedir. 32GB'lık yüksek yoğunluklu modüllerde 4000MHz stabilitesini sağlayan özel üretim çiptir.)
  • Kondisyon: Hatasız, işlem görmemiş, RGB’leri ve soğutucu blokları tertemiz.
  • Garanti: G.SKILL GLOBAL LIMITED LIFETIME WARRANTY (Ömür Boyu Garanti) kapsamındadır. Üzerindeki hologramlı etiketler durduğu sürece G.Skill global güvencesi altındasınız.
NEDEN BU FİYAT?Şu an Türkiye stoklarında bu ürünü bulabileceğiniz tek yerdeki fiyatı 113.263 TL'dir (Görseli konuya ekledim). Standart 2x16GB 3200MHz kitlerin bile 22-25k bandına çıktığı bu karaborsa ortamında; render, video kurgu veya iş istasyonu için 64GB'a ihtiyaç duyan, elindeki sistemi en tepeye taşımak isteyenler için son fırsattır.

GÜVENLİK VE REFERANS:Malımın sonuna kadar arkasındayım. Aklında soru işareti olan ciddi alıcılar için:

1. İsminize özel AIDA64, MemTest86 videosu çekip atarım.
  2. Şehir dışından alacak arkadaşla görüntülü görüşür; TC Kimlik numaramdan açık ev adresime kadar her türlü bilgiyi şeffafça paylaşırım.
TESLİMAT VE SATIŞ ŞARTLARI:

• Fiyat: 65.000 TL (Pazarlık cüzidir, takas düşünmüyorum.)
  • Teslimat: Edirne içi elden teslim (Çayımı içip test ederek alabilirsiniz).
  • Kargo: Ürünün yüksek maddi değeri ve parça değişimi risklerinden dolayı, platform kuralları gereği tavsiye edilse de Param Güvende sistemiyle gönderim yapmıyorum. Sadece Havale/EFT sonrası özenle paketleyip kargolarım.
Değerini bilen, "evladiyelik" parça arayan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Telefon numaram: 05416859201

(Fotoğraflar: Thaiphoon Burner Raporu, 4000MHz Görev Yöneticisi Görüntüsü, Ürün Görselleri ve Akakçe Fiyat Karşılaştırması eklenmiştir.)

Yorumlar

Max 12-15k edecek olan ramler için istediğin fiyata bak 🤣🤣🤣
Sarı sitede 12-15k arasına var aynı marka aynı model hatta bundan daha yüksek frekanslısı 15k.
Yazık sana.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
ates.memisler
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
RAM
Hit
131
Yorumlar
2