Selamlar Donanım Arşivi Ailesi,
Piyasada şu an "para dökseniz bile" bulamayacağınız, DDR4 platformunun zirve noktası (End-Game) kabul edilen özel bir kiti, sistem değişikliği nedeniyle satışa çıkarıyorum. Samsung ve Micron krizinden dolayı bu kalitede yüksek kapasiteli/yüksek frekanslı RAM'lerin üretiminin durduğunu ve stokların tükendiğini donanım kurdu arkadaşlar zaten biliyordur.
Sıradan RAM'lerle kıyaslanmaması için teknik detayları özellikle belirtiyorum:
TEKNİK DETAYLAR:
GÜVENLİK VE REFERANS:Malımın sonuna kadar arkasındayım. Aklında soru işareti olan ciddi alıcılar için:
(Fotoğraflar: Thaiphoon Burner Raporu, 4000MHz Görev Yöneticisi Görüntüsü, Ürün Görselleri ve Akakçe Fiyat Karşılaştırması eklenmiştir.)
Piyasada şu an "para dökseniz bile" bulamayacağınız, DDR4 platformunun zirve noktası (End-Game) kabul edilen özel bir kiti, sistem değişikliği nedeniyle satışa çıkarıyorum. Samsung ve Micron krizinden dolayı bu kalitede yüksek kapasiteli/yüksek frekanslı RAM'lerin üretiminin durduğunu ve stokların tükendiğini donanım kurdu arkadaşlar zaten biliyordur.
Sıradan RAM'lerle kıyaslanmaması için teknik detayları özellikle belirtiyorum:
TEKNİK DETAYLAR:
- Model: G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32GB Kit) - F4-4000C18D-64GTZR
- Hız & Gecikme: 4000MHz CL18-22-22-42 @ 1.40V (XMP 2.0 Hazır)
- Çip Bilgisi: Hynix MJR (Thaiphoon Burner raporu ektedir. 32GB'lık yüksek yoğunluklu modüllerde 4000MHz stabilitesini sağlayan özel üretim çiptir.)
- Kondisyon: Hatasız, işlem görmemiş, RGB’leri ve soğutucu blokları tertemiz.
- Garanti: G.SKILL GLOBAL LIMITED LIFETIME WARRANTY (Ömür Boyu Garanti) kapsamındadır. Üzerindeki hologramlı etiketler durduğu sürece G.Skill global güvencesi altındasınız.
GÜVENLİK VE REFERANS:Malımın sonuna kadar arkasındayım. Aklında soru işareti olan ciddi alıcılar için:
- İsminize özel AIDA64, MemTest86 videosu çekip atarım.
- Şehir dışından alacak arkadaşla görüntülü görüşür; TC Kimlik numaramdan açık ev adresime kadar her türlü bilgiyi şeffafça paylaşırım.
- Fiyat: 65.000 TL (Pazarlık cüzidir, takas düşünmüyorum.)
- Teslimat: Edirne içi elden teslim (Çayımı içip test ederek alabilirsiniz).
- Kargo: Ürünün yüksek maddi değeri ve parça değişimi risklerinden dolayı, platform kuralları gereği tavsiye edilse de Param Güvende sistemiyle gönderim yapmıyorum. Sadece Havale/EFT sonrası özenle paketleyip kargolarım.
(Fotoğraflar: Thaiphoon Burner Raporu, 4000MHz Görev Yöneticisi Görüntüsü, Ürün Görselleri ve Akakçe Fiyat Karşılaştırması eklenmiştir.)