Rx 9070 tx ryzen 7 7800 x3d bitfenix 360 mm sıvı soğutma 2 TB SSD 7400 okuma 6000 yazma 16 GB CL 30 ram anakart Asus B 850 MK
B B breadvlll Pazartesi, 18:18 Başka ne var sadece bunlar ise sıfır şekilde çok daha uyguna toplanıyor
MasterChief Dün, 02:59 Hocam konu dışı ama sisteminiz gerçekten çok güzel yerinizde olsam satmazdım ama hayırlısı ile satılır umarım
Hocam konu dışı ama sisteminiz gerçekten çok güzel yerinizde olsam satmazdım ama hayırlısı ile satılır umarım
S S s1Salvo Dün, 09:51 MasterChief yazmış: Hocam konu dışı ama sisteminiz gerçekten çok güzel yerinizde olsam satmazdım ama hayırlısı ile satılır umarım Devamı için tıklayın... Bende kararsızım satmakta
MasterChief yazmış: Hocam konu dışı ama sisteminiz gerçekten çok güzel yerinizde olsam satmazdım ama hayırlısı ile satılır umarım Devamı için tıklayın... Bende kararsızım satmakta
S S s1Salvo Dün, 09:51 breadvlll yazmış: Başka ne var sadece bunlar ise sıfır şekilde çok daha uyguna toplanıyor Devamı için tıklayın... Sıfır şekilde 140 bin e toplanıyor
breadvlll yazmış: Başka ne var sadece bunlar ise sıfır şekilde çok daha uyguna toplanıyor Devamı için tıklayın... Sıfır şekilde 140 bin e toplanıyor