Açıklama:
Ürünümü [model yükseltmek / ihtiyaç fazlası olduğu] için satıyorum. MSI'ın en tepe soğutma performansına sahip GAMING X (TWIN FROZR 8) serisidir. Kozmetik ve donanımsal olarak kusursuzdur, yorulmamış bir karttır. Vaktimizi verimli kullanmak adına merak edebileceğiniz tüm detayları aşağıda şeffafça paylaşıyorum:
Ürünümü [model yükseltmek / ihtiyaç fazlası olduğu] için satıyorum. MSI'ın en tepe soğutma performansına sahip GAMING X (TWIN FROZR 8) serisidir. Kozmetik ve donanımsal olarak kusursuzdur, yorulmamış bir karttır. Vaktimizi verimli kullanmak adına merak edebileceğiniz tüm detayları aşağıda şeffafça paylaşıyorum:
- Kutu ve fatura mevcut mu?
Evet, kartın orijinal kutusu ve faturası durmaktadır, alıcıya eksiksiz olarak teslim edilecektir. - Ürün nereden ve ne zaman alındı?
2022 yılında İtopya'dan satın alınmıştır. Sadece kişisel sistemimde özenle kullanılmıştır. - Garantisi devam ediyor mu? İçi açıldı mı?
Garanti süresi dolmuştur. Ancak cihazın içi kesinlikle hiç açılmamıştır, orijinal garanti güvenlik bandrolleri üzerindedir. Tamir veya macun yenileme gibi işlemler görmemiştir, tamamen fabrikasyon halindedir. - Sıcaklık değerleri nasıl? Hangi şartlarda kullanıldı?
Kart, hava akışı çok iyi olan Mesh bir kasada kullanılmıştır. Ortalama oyun/yük altında 45-60 derece gibi son derece serin ve ideal sıcaklıklarda çalışmaktadır. MSI Gaming X soğutmasının kalitesini testlerde de görebilirsiniz. - Overclock (Hız aşırtma) veya Mining yapıldı mı?
Kesinlikle hayır. Kart fabrika çıkış ayarlarında kullanılmış, hiçbir şekilde OC (hız aşırtma) işlemi veya madencilik (mining) gibi kartı yoran işlemler yapılmamıştır. - Takas veya pazarlık payı var mı?
[Takas düşünmüyorum, sadece nakit satılıktır. / Ufak bir pazarlık payı vardır.] - Teslimat nasıl yapılacak?
[Sadece elden test ederek teslim tercihimdir. / Önce havale sonra kargo yapabilirim.