S S sebahattink 11 Mart 2026 Merhaba elimde zotac gtx 760 var temiz sorunsuz ama 2 gb düşünürmüsün? İstanbul elden teslim alabilirsin 1200 düşümdüm fiyatı
Merhaba elimde zotac gtx 760 var temiz sorunsuz ama 2 gb düşünürmüsün? İstanbul elden teslim alabilirsin 1200 düşümdüm fiyatı
D D dincekara 22 Mart 2026 Bariska yazmış: MSI RX 6500 XT Mech 2X 4G OC 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı var düşünürsen Devamı için tıklayın... fiyat nedir
Bariska yazmış: MSI RX 6500 XT Mech 2X 4G OC 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı var düşünürsen Devamı için tıklayın... fiyat nedir
B B Bariska 23 Mart 2026 dincekara yazmış: fiyat nedir Devamı için tıklayın... 5.5 gibi düşünüyorum senin teklifin ne olur
D D dincekara 23 Mart 2026 Bariska yazmış: 5.5 gibi düşünüyorum senin teklifin ne olur Devamı için tıklayın... bütçemin üzerinde malesef
Bariska yazmış: 5.5 gibi düşünüyorum senin teklifin ne olur Devamı için tıklayın... bütçemin üzerinde malesef
B B Bariska 23 Mart 2026 dincekara yazmış: bütçemin üzerinde malesef Devamı için tıklayın... Nedir bütçe
B B Bariska 23 Mart 2026 dincekara yazmış: bütçemin üzerinde malesef Devamı için tıklayın... Sizin bütçe nedir peki veya benim teklifim üzerine bir teklifte siz yapın orta yolu buluruz belki.
dincekara yazmış: bütçemin üzerinde malesef Devamı için tıklayın... Sizin bütçe nedir peki veya benim teklifim üzerine bir teklifte siz yapın orta yolu buluruz belki.