20250902_172955.webp

Satılık Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Sıvı Soğutma

7,000.00 TRY
1 sold
Marka
Thermaltake
Durumu
İkinci El

Detaylar

- Ürünü 10/07/2025 tarihinde İtopya üzerinden satın aldım ve herhangi bir sorunu bulunmuyor.
- Yakın zamanda işim gereği Intel işlemciye geçeceğim için satıyorum ve daha güçlü bir modele geçeceğim, bu yüzden satıyorum.
- Soğutma performansı harika, ilk defa bu markayı deneme fırsatı buldum ve beklentimin üzerinde bir performansa sahip.
- Daha önce Coolermaster MasterLiquid 360L Beyaz model sıvı soğutma kullanıyordum ve Coolermaster'a göre daha iyi performans verdiğini söyleyebilirim. Coolermaster ürününü değiştirme sebebim Pump'larında sorun vardı ve sürekli ses yapıyordu, bu yüzden Thermaltake ürününe geçtim.
- Asus ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI Anakart + AMD Ryzen 9 7900X3D işlemci ile kullanıyordum, ekran kartını sattığım için aktif olarak kullanmıyorum.
- Aldığım tarihten itibaren çok kullanma şansım olmadı, çalışma saati olarak toplamda max 24 saat aralıklı çalışmıştır.
- Artix MX-4 ve Coolermaster Mastergel Pro termal macunları yanında hediye vereceğim. İkisinde 5 6 kullanımlık macun halen duruyor 1 kez sürdüm, soğutmanın kendi macunu da mevcut.
- Pazarlık payı var ve iletilecek tüm mantıklı tekliflere açığım.

Yorumlar

Attığın linkte bulunan satışta ki ürünlere tıkla farklı model olduğunu göreceksin. Bu bir alt modeli, benim ürünün tam sürümünü ya da model numarasını yazarsan doğru fiyatı görebilirsin.

Farklı olduğuna dair görsel ekledim, bende ki modelde kumandalı kontrolcü ve tüm anakartlara entegre özelliği var, senin attığın modelde yok, harici kontrolcü ile kontrol etmen vs gerekiyor RGB aydınlatmasını. Şu araştırma işini biraz düzgün yapın lütfen :) Haklı çıkmak için kontrol etmeden link paylaşıyorsunuz :)

Ekler

• resim_2025-09-30_191908182.webp
    resim_2025-09-30_191908182.webp
    39.4 KB · Hit: 4
Farklı olduğuna dair görsel ekledim, bende ki modelde kumandalı kontrolcü ve tüm anakartlara entegre özelliği var, senin attığın modelde yok, harici kontrolcü ile kontrol etmen vs gerekiyor RGB aydınlatmasını. Şu araştırma işini biraz düzgün yapın lütfen :) Haklı çıkmak için kontrol etmeden link paylaşıyorsunuz :)
arkadaşım hadi ben araştırmadan paylaştımda bu senin ürününün pahalı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor en az yüzde 20 fiyat avantajı koy ki 0 a kıyasla bir avantajı olsun bu üründe taksit te yok ayrıca

arkadaşım hadi ben araştırmadan paylaştımda bu senin ürününün pahalı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor en az yüzde 20 fiyat avantajı koy ki 0 a kıyasla bir avantajı olsun bu üründe taksit te yok ayrıca
Üründe taksit arıyorsan ya 2.el taksitle satış yapan firmalara bakacaksın ya da 0 ürünü taksitle alacaksın, burası bireysel satış yapan kişiler için olan bir platform ve bende bireysel bir kullanıcıyım.

Dediğin oranı %15 olarak zaten uygulamışım ürünüme ama, senin bütçen yetmiyor diye fiyatı daha da düşürmeye çalışıp, pahalı diyemezsin. Gelip aklında ki fiyatı yazmadan, teklif iletmeden hemen pahalı diye yazıyorsun. Bu yıldırma politikası neden hep aynı, taktik değişmiyor ?

Ayrıca pazarlık payı bırakıyorum ve ilana bunu yazmışım. Mesela birisi gelip 6.000-7.000 arası bir makul teklif iletse ben yok diyecek birisi değilim. Bazı ölücüler ürünü ne kadar düşük fiyata koyarsan o kadar öldürmeye geliyor.

Şimdi ben %20-%30 civarı düşürsem ve ürünü 6.000-6.500 civarına koysam, bu sefer yine çok pahalı %30 düşür vs tarzı yorum gelecek biliyorum. Sende bu tip arkadaşlara benziyorsun bana kalırsa. Yani cebinde olan parayla ürün almaya çalışıp, yetmeyince " çok pahalı " demen beni güldürüyor :) Eğer bütçen yetmiyorsa farklı ürünü tercih edebilirsin sana uygun gelmiyorsa. Sırf yorum olsun diye yorum yapmanın bir anlamı yok.

Araştırma konusuna gelecek olursak, "bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" demişler. Günümüz teknoloji çağında artık araştırmak ve öğrenmek zor değil. En kötü karşılaştırma sitelerine bak ya da yapay zekaya sorarak ürünleri karşılaştır. Ürün aynı olsa zaten ben daha pahalı fiyata koyacak birisi değilim. Ben araştıran ya da öğrenen birisi olmasam bana attığın ilan üzerinden proveke etmeye devam edeceksin, hep standart taktik bunlar artık alıştım çokta şaşırmıyorum :)

Üründe taksit arıyorsan ya 2.el taksitle satış yapan firmalara bakacaksın ya da 0 ürünü taksitle alacaksın, burası bireysel satış yapan kişiler için olan bir platform ve bende bireysel bir kullanıcıyım.

Dediğin oranı %15 olarak zaten uygulamışım ürünüme ama, senin bütçen yetmiyor diye fiyatı daha da düşürmeye çalışıp, pahalı diyemezsin. Gelip aklında ki fiyatı yazmadan, teklif iletmeden hemen pahalı diye yazıyorsun. Bu yıldırma politikası neden hep aynı, taktik değişmiyor ?

Ayrıca pazarlık payı bırakıyorum ve ilana bunu yazmışım. Mesela birisi gelip 6.000-7.000 arası bir makul teklif iletse ben yok diyecek birisi değilim. Bazı ölücüler ürünü ne kadar düşük fiyata koyarsan o kadar öldürmeye geliyor.

Şimdi ben %20-%30 civarı düşürsem ve ürünü 6.000-6.500 civarına koysam, bu sefer yine çok pahalı %30 düşür vs tarzı yorum gelecek biliyorum. Sende bu tip arkadaşlara benziyorsun bana kalırsa. Yani cebinde olan parayla ürün almaya çalışıp, yetmeyince " çok pahalı " demen beni güldürüyor :) Eğer bütçen yetmiyorsa farklı ürünü tercih edebilirsin sana uygun gelmiyorsa. Sırf yorum olsun diye yorum yapmanın bir anlamı yok.
o tarz yorumlar gelirse sen haklı olursun zaten ama senin şuan ürünün alınabilir bir tarafı yok fiyatın daha aşağıda olması lazım istersen uzatmayalım

o tarz yorumlar gelirse sen haklı olursun zaten ama senin şuan ürünün alınabilir bir tarafı yok fiyatın daha aşağıda olması lazım istersen uzatmayalım
Alıcı değilsen başka ürünlere bakabilirsin, dediğin gibi uzatmanın anlamı yok fiyatı istediğim gibi belirleme hakkım var. İyi forumlar :)

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
UnexpectedSuprise
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Soğutucular / Fanlar
Hit
171
Yorumlar
10
Son güncelleme