görsel_2026-02-03_205458916.webp

Satılık Creality K1C + CFS ve Upgrade Kitli (Çok Az Kullanılmış)

Çok renkli baskı (CFS) ve Upgrade Kit yapılmış, sadece küçük bir kalibrasyon isteyen tertemiz çok az kullanılmış makine.
32,000.00 TRY
1 available
Marka
Creality
Durumu
İkinci El

Detaylar

Model yükseltme ve taşınma telaşı nedeniyle, gözüm gibi baktığım ama yer sıkıntısından dolayı kullanamadığım Creality K1C cihazımı satışa çıkarıyorum. Cihaz çok az kullanıldı, yıpranmamış ve kondisyonu oldukça yüksektir. Öne Çıkan Özellikler ve Ekstralar: CFS (Creality Filament System): Cihaza çok renkli baskı yeteneği kazandıran CFS upgrade'i yapılmıştır.Piyasa Değeri Ortalama 18000TL'dir. Upgrade Kit: Makinenin performansını artıracak ve CFS sistemi için K1 Upgrade Kit uygulanmıştır.Piyasa Değeri Ortalama 3000TL'dir. Durum: Taşınma süreci ve yer darlığı nedeniyle kutusunda beklemektedir, mekanik olarak çok tazedir. Cihazda şu an basit bir eksen kayma sorunu mevcuttur. Kayış gerginliği veya küçük bir kalibrasyon ayarıyla kolayca çözülebilecek bir durumdur. Vaktim olmadığı için ilgilenemiyorum, bu yüzden fiyatı makul tuttum. İş yoğunluğum ve taşınma durumum nedeniyle sadece ciddi alıcılar yazarsa sevinirim. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
YooEmoli
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
DİĞER ELEKTRONİK EŞYALAR
Hit
172
Son güncelleme

DİĞER ELEKTRONİK EŞYALAR Daha Fazlası

Geri