1000064387.webp

Satılık Delta 750w+80 platinium psu

• İlanı yayınlayan İlanı yayınlayan GrrBzl (+0 /0 /-0)
  • Create date Create date
  • Son güncelleme Güncellendi
  • Sona eriyor Sona eriyor
3,000.00 TRY
Marka
Delta
Durumu
İkinci El

Detaylar

Ürünü 2 Aralık 2025 te aldım. Garanti kutu fatura her şeyi mevcut. Modüler bir modele geçtiğim için boşa düştü kutusunda duruyor. O sebeple satıyorum.

Yorumlar

Cw sesiyle alakalı hocam.
Hocam karar yine senin ama ben 3 tane psu kullandım maalesef hepsinde cw mevcut. Ben bundaki cw sorununu fps kısıtlaması ile çözdüm. Ekran 165hz olduğun için 200 fps sınırlaması koyuyorum, sıfır sıkıntı. Ama ben fps sınırlaması koymam dersen hiç bu modele yanaşma bence.

Benim için PSU kalitesi önemli. Kaliteli marka ve platinium. Ama yazdığın yorumlar vaz geçirdi az olması önemli değil benim için ama sen öyle yazınca birkaç tane de okuyunca korktum. Fan sesinde bir problem var mı peki?

Benim için PSU kalitesi önemli. Kaliteli marka ve platinium. Ama yazdığın yorumlar vaz geçirdi az olması önemli değil benim için ama sen öyle yazınca birkaç tane de okuyunca korktum. Fan sesinde bir problem var mı peki?
Psu kaliteli hocam zaten yorumları okursan görürsün. Ama bu markada cw sesi maalesef mevcut. Mesela ben cs 2 oynuyorum dediğim gibi. Fps sınırlaması yapmazsam oyun içinde değil ama ayarlarda falan cw sesi yapıyor yaklaşık 250 300 fps üstünde yapıyor deneye deneye fark ettim. Sonra her oyunda 200 fps sınırı koydum. Hiçbir sıkıntı kalmadı. İstersen wp den ulaş bana videosu var elimde atabilirim.

Fan sesiyle ilgili bir sıkıntısı yok cw var bu markada direkt. Verdiğin fiyata göre bakarsan bundan başka model pek çıkmaz zaten o sebeple söyledim.

Kaliteli bir marka ondan yana bir solontım yok da. Son bir sorun olacak colorful b850 aldım yeni sistem topluyorum. Ekran kartı da şu anlık 9069xt düşünüyorum. Sıkıntı yaşar mıyım bağlatıda

Yok hocam benim önceki ekran kartı da rx 9060xt. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Cpu için 4+4 tek kablosu var, ekran kartı için pcie 6 adet var. Ekran kartı için sıkıntı olmaz ama anakartın girişi nasıl? 4+4 se sıkıntı yok.

Kaliteli bir marka ondan yana bir solontım yok da. Son bir sorun olacak colorful b850 aldım yeni sistem topluyorum. Ekran kartı da şu anlık 9069xt düşünüyorum. Sıkıntı yaşar mıyım bağlatıda
İnternetten gördüğüm kadarıyla 4+4 şeklinde colorful b850 onda da sıkıntı yapmaz.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
GrrBzl
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Güç Kaynağı
Hit
230
Yorumlar
13
Son güncelleme
Sona eriyor

GrrBzl Nickli üyenin diğer ilanları

• Satılık AMD Gigabyte b650m s2h
    Ürünü 14 Aralık 2025 tarihinde n11 üzerinden incehesap satıcısından aldım. Yaklaşık 2 hafta...

Güç Kaynağı Daha Fazlası

Geri