Selamun aleyküm herkese hayırlı satışlar.
Bu PC elimde duruyordu bir vasfı yoktu bende bir kaç ekleme yapıp adam etmeye çalıştım şu an içinde Windows 7 kuruludur.
Eba-Zoom-Ofis-İnternet işleri için oldukça yeterlidir önerim ram'i 2 GB'a yükseltmeniz bu anakartın ram fiyatları da gayet ucuz zaten.
CS 1.6, CS:SOURCE, NFS UG 1-2, MW-CARBON, GTA SA-VC-3 gibi oyunlarda rahatlıkla oynatır sorun yaratmaz ama ram'i 2 GB'a yükseltirseniz Minecraft vs. de açar.
Yanında gördüğünüz Microsoft'un efsane klavyesini hediye ediyorum çalışmayan aksamı da yoktur.
Termal macun bakımları daha yeni yapılmıştır.
Saçma tekliflerle gelmeyin lütfen kasa+psu zaten olmuş 100 TL.
Takas teklifleri değerlendirilir. (Elektronik)
Kasanın Özellikleri :
Sapphire HD 2400 PRO 256 MB DDR2 EKRAN KARTI
1 GB DDR1 RAM
ASUS 775 PİN DDR1 SATA ATX ANAKART
SAMSUNG 120 GB HDD
BELSON 300W PSU
PENTİUM 4 HT 600 3.0 GHz 1 CORE 2 THREAD İŞLEMCİ
KASANIN ÖN KISMINDA 2 ADET DVD/CD YAZAR OKUYUCU, 2 ADET USB, 1'er ADET MİKROFON VE KULAKLIK ÇIKIŞI BULUNMAKTADIR.
HER TÜRLÜ SORU SORABİLİRSİNİZ SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YANITLAMAYA ÇALIŞIRIM İYİ GÜNLER.
SAHİBİNDEN İLANI : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...net-icin-is-gorur-bilgisayar-953537576/detay/
Bu PC elimde duruyordu bir vasfı yoktu bende bir kaç ekleme yapıp adam etmeye çalıştım şu an içinde Windows 7 kuruludur.
Eba-Zoom-Ofis-İnternet işleri için oldukça yeterlidir önerim ram'i 2 GB'a yükseltmeniz bu anakartın ram fiyatları da gayet ucuz zaten.
CS 1.6, CS:SOURCE, NFS UG 1-2, MW-CARBON, GTA SA-VC-3 gibi oyunlarda rahatlıkla oynatır sorun yaratmaz ama ram'i 2 GB'a yükseltirseniz Minecraft vs. de açar.
Yanında gördüğünüz Microsoft'un efsane klavyesini hediye ediyorum çalışmayan aksamı da yoktur.
Termal macun bakımları daha yeni yapılmıştır.
Saçma tekliflerle gelmeyin lütfen kasa+psu zaten olmuş 100 TL.
Takas teklifleri değerlendirilir. (Elektronik)
Kasanın Özellikleri :
Sapphire HD 2400 PRO 256 MB DDR2 EKRAN KARTI
1 GB DDR1 RAM
ASUS 775 PİN DDR1 SATA ATX ANAKART
SAMSUNG 120 GB HDD
BELSON 300W PSU
PENTİUM 4 HT 600 3.0 GHz 1 CORE 2 THREAD İŞLEMCİ
KASANIN ÖN KISMINDA 2 ADET DVD/CD YAZAR OKUYUCU, 2 ADET USB, 1'er ADET MİKROFON VE KULAKLIK ÇIKIŞI BULUNMAKTADIR.
HER TÜRLÜ SORU SORABİLİRSİNİZ SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YANITLAMAYA ÇALIŞIRIM İYİ GÜNLER.
SAHİBİNDEN İLANI : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...net-icin-is-gorur-bilgisayar-953537576/detay/
- Soket
- LGA775
- Ekran Kartı Markası
- Sapphire
- GPU Bellek Kapasitesi
- 1 Gigabyte
- Garanti Durumu
- Yok