26.04.2024 tarihinde İncehesap 'tan satın aldığım MSI MAG CoreLiquid M240 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu satıyorum. Herhangi bir sorunu bulunmamakta olup 360mm üst modele geçiş yaptığımdan dolayı satıyorum. Satın alındığı tarihten itibaren 2 yıl boyunca garantilidir. Faturası ile birlikte teslim edilecektir. Belli periyotlarda düzenli bakımını gerçekleştirdim yani radyatörde oluşan tozlar ve fanlar yüksek hava ile tozlardan arındırılmış sağlıklı çalışması sağlanmıştır.
FAN VE SIVI SOĞUTUCUSU ARGP ÖZELLİĞİ BULUNMAKTADIR!
Hiçbir şekilde sorunu bulunmamaktadır, servis, tamir, arıza, bozulma durumu ile hiç karşılaşılmamıştır.
Ayrıca çok sorulan soruları da cevaplayayım. Soğutucu veya fan ses yapıyor mu? Hayır hiçbir şekilde rahatsız edici veya bozulma emaresi gösteren bir ses bulunmuyor. Sadece kendi çalışma ritüelini yani özelliği olan 20 desibel pompa çalışma ses seviyesini gerçekleştiriyor. Kısacası rahatsız edici hiçbir unsur yok.
FAN VE SOĞUTUCU GİRİŞLERİ 4 PİNLİDİR! ( RESİMDE GÖSTERDİM )
ANAKARTTA VEYA KONTORLCÜ VARSA 4 PİN OLMASI LAZIM...
LÜTFEN İŞLEMCİ VE ANAKART UYUMLULUĞUNA DİKKAT EDİN AKSİ HALDE İADE VS ALINMAYACAKTIR.
Genel Özellikler
DİĞER ÖZELLİKLERİNE İNTERNETTEN BAKABİLİRSİNİZ !!!
FAN VE SIVI SOĞUTUCUSU ARGP ÖZELLİĞİ BULUNMAKTADIR!
Hiçbir şekilde sorunu bulunmamaktadır, servis, tamir, arıza, bozulma durumu ile hiç karşılaşılmamıştır.
Ayrıca çok sorulan soruları da cevaplayayım. Soğutucu veya fan ses yapıyor mu? Hayır hiçbir şekilde rahatsız edici veya bozulma emaresi gösteren bir ses bulunmuyor. Sadece kendi çalışma ritüelini yani özelliği olan 20 desibel pompa çalışma ses seviyesini gerçekleştiriyor. Kısacası rahatsız edici hiçbir unsur yok.
FAN VE SOĞUTUCU GİRİŞLERİ 4 PİNLİDİR! ( RESİMDE GÖSTERDİM )
ANAKARTTA VEYA KONTORLCÜ VARSA 4 PİN OLMASI LAZIM...
LÜTFEN İŞLEMCİ VE ANAKART UYUMLULUĞUNA DİKKAT EDİN AKSİ HALDE İADE VS ALINMAYACAKTIR.
Genel Özellikler
| Renk | Siyah |
|---|---|
| Uyumlu İşlemci Modelleri | Intel, AMD |
| Fan Boyutu | 2 x 120mm |
| Ürün Tipi | Sıvı Soğutma |
DİĞER ÖZELLİKLERİNE İNTERNETTEN BAKABİLİRSİNİZ !!!