Tamamen orjinaldir. Online olarak oynuyabiiliyorsunuz:
-Ucuz olması işi değiştirmez hepsi 100%100 güvenilir arkasında durduğumuz hesaplardır.
-Alındıktan sonra şifresi değiştirilebilir.
-Diğer orjinal xbox hesaplarından hiç bir farkı yoktur ve içinde resimde gördüğünüz gibi ultimate edition ve 15 tane oyun daha bulunmaktadır
-Aldıktan sonra xbox hesabı tamamen kendinize özel olacaktır.
-Eğer diğer ayın 5 ine kadar alırsanız xbox gamepass sahibi de olursunuz sea of thieves vb
Şimdi gelelim fiyat bilgilerine:
-Sınırsız erişim 20 TL
-3 ay erişim ise 10 TL
Ödeme şekili şunlar:
-İninal ile alıyorum
-Steam oyunu veya key olarak alıyorum
Güvenlik:
-Eğer hesap siz aldıktan sonra elinizden giderse hemen bana ulaşın maksimum 5 dk içerisinde hallediyorum
-Hesabın arkasındayım ama şimdiye kadar hiç bir satışımda böyle bir şey ile karşılaşmadım eğer olur da hesap giderse hemen hallediyoruz
-Hesabın şifresini kendiniz belirliyorsunuz
İletişim:
-Discord: KıvanÇ#0108
-İnstagram: kivanctw
-Steam arkadaş kodum: 1085889870
Not: Para veya oyun elime ulaştığı anda hesap size teslim edilecektir oyundaki ilerleme vs gibi şeyler hesabınızda kaydedilir tamamen kendi hesabınız olarak oynarsınız
Not 2: Hesap da olan oyunları resimde gösterdim inceleyebilirsiniz
Not 3:Hesap da diğer ayın 5. gününe kadar gamepass bulunmakta harita dlc si fortune island sea of thieves ve sınırsız car pass genişletme paketleri gibi her şey mevcut iyi günler.
-Ucuz olması işi değiştirmez hepsi 100%100 güvenilir arkasında durduğumuz hesaplardır.
-Alındıktan sonra şifresi değiştirilebilir.
-Diğer orjinal xbox hesaplarından hiç bir farkı yoktur ve içinde resimde gördüğünüz gibi ultimate edition ve 15 tane oyun daha bulunmaktadır
-Aldıktan sonra xbox hesabı tamamen kendinize özel olacaktır.
-Eğer diğer ayın 5 ine kadar alırsanız xbox gamepass sahibi de olursunuz sea of thieves vb
Şimdi gelelim fiyat bilgilerine:
-Sınırsız erişim 20 TL
-3 ay erişim ise 10 TL
Ödeme şekili şunlar:
-İninal ile alıyorum
-Steam oyunu veya key olarak alıyorum
Güvenlik:
-Eğer hesap siz aldıktan sonra elinizden giderse hemen bana ulaşın maksimum 5 dk içerisinde hallediyorum
-Hesabın arkasındayım ama şimdiye kadar hiç bir satışımda böyle bir şey ile karşılaşmadım eğer olur da hesap giderse hemen hallediyoruz
-Hesabın şifresini kendiniz belirliyorsunuz
İletişim:
-Discord: KıvanÇ#0108
-İnstagram: kivanctw
-Steam arkadaş kodum: 1085889870
Not: Para veya oyun elime ulaştığı anda hesap size teslim edilecektir oyundaki ilerleme vs gibi şeyler hesabınızda kaydedilir tamamen kendi hesabınız olarak oynarsınız
Not 2: Hesap da olan oyunları resimde gösterdim inceleyebilirsiniz
Not 3:Hesap da diğer ayın 5. gününe kadar gamepass bulunmakta harita dlc si fortune island sea of thieves ve sınırsız car pass genişletme paketleri gibi her şey mevcut iyi günler.