Merhabalar, öncelikle bilgisayarımı kredi borcumdan dolayı satıyorum. Pazarlığa da açığım.
Monitör, Klavye, Mousepad, Kulaklık, Mouse kutu ve garantileri mevcut. (Faturalarını mailden bulup veririm.)
Kasanın ve içindeki ürünlerin kutusu, faturası ve garantisi yok. (Kutu ve faturaları depoya su bastığı için çöpe gitti)
İşlemci ve ekran kartımın macunlarını ben kendim değiştirdim.
Şuan da sadece Valorant oynuyorum. Valorantta 260+ fps alıyorum normal savaş anlarında 170in altına düşmüyor.
Forza,Ets,Battlefield1,Csgo vb bir kaç kere girdiğim bu oyunlarda tatmin edecek derece fps veriyor.
Çalıştığım için fazla fırsat bulup oynayamıyorum zaten bilgisayarı satıp kredi borcumu kapatacağım.
Merak ettiğiniz birşeyler daha başka detaylar öğrenmek isterseniz mesaj atın lütfen.
Ryzen 5 3600X İşlemci
Gigabyte B450M S2H Micro ATX Anakart
XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Cooler Master MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu
Adata 256 GB XPG Spectrix S40G AS40G-256GT-C M.2 SSD
Frisby Cougar STX-700 700 W Power Supply
Dark Diamond PRO DKCHDIAMONDPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası
Gigabyte'a 1050Ti 4 GB Çift Fanlı
LG GN-650-B 24 inç 144 Hz 1 MS Ips Pivot Monitör
Gamepower Ogre Blue Swich Mekanik klavye
Bloody v7m core 3 aktif mouse
Hyperx Cloud 2
90x40 RGB mouse pad
Monitör, Klavye, Mousepad, Kulaklık, Mouse kutu ve garantileri mevcut. (Faturalarını mailden bulup veririm.)
Kasanın ve içindeki ürünlerin kutusu, faturası ve garantisi yok. (Kutu ve faturaları depoya su bastığı için çöpe gitti)
İşlemci ve ekran kartımın macunlarını ben kendim değiştirdim.
Şuan da sadece Valorant oynuyorum. Valorantta 260+ fps alıyorum normal savaş anlarında 170in altına düşmüyor.
Forza,Ets,Battlefield1,Csgo vb bir kaç kere girdiğim bu oyunlarda tatmin edecek derece fps veriyor.
Çalıştığım için fazla fırsat bulup oynayamıyorum zaten bilgisayarı satıp kredi borcumu kapatacağım.
Merak ettiğiniz birşeyler daha başka detaylar öğrenmek isterseniz mesaj atın lütfen.
Ryzen 5 3600X İşlemci
Gigabyte B450M S2H Micro ATX Anakart
XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Cooler Master MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu
Adata 256 GB XPG Spectrix S40G AS40G-256GT-C M.2 SSD
Frisby Cougar STX-700 700 W Power Supply
Dark Diamond PRO DKCHDIAMONDPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası
Gigabyte'a 1050Ti 4 GB Çift Fanlı
LG GN-650-B 24 inç 144 Hz 1 MS Ips Pivot Monitör
Gamepower Ogre Blue Swich Mekanik klavye
Bloody v7m core 3 aktif mouse
Hyperx Cloud 2