2 Ay önce incehesap'dan satın aldığım OEM sistem. Çok fazla kullanma fırsatım olmadı özel nedenlerden dolayı satmak zorunda kalıyorum.
FİYAT UYGUN OLDUĞU İÇİN SABİTTİR. BUGÜN AYNI VEYA BENZER SİSTEMİ TOPLAMAK İSTERSENİZ 100 BİN TL VE ÜSTÜ BANDINA ÇIKTIĞINIZI GÖRECEKSİNİZ.
AL SADECE POWER TUŞUNA BAS VE KEYFİNE BAK
Tüm ürünler sıfır olarak alınmıştır henüz 2 aylıktır ve tüm ürünlerin 2 sene garantisi vardır. faturaları mevcuttur. CSGO VALORANT STEAM PUBG RDR2 gibi oyunlarda test ettim en üst düzey FPS değerleri ve görüntü kalitesi ile oyunları yaşıyorsunuz resmen...
Sistem de herhangi bir arıza sorun ısınma kasma FPS drop kesinlikle yoktur sıfır sistem ile eşdeğerdir. Windows 11 Home Lisanslı şekilde mevcuttur. Satın alacak arkadaşa PC masasını hediye edebilirim.
-İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
-EKRAN KARTI: POWERCOLOR RX 9060XT 16 GB
-ANAKART:Colorful Batle AX B750 M-E PRO DDR5
-RAM: PATRİOT VİPER 16 GB 2x 6000 MHz DDR5
-SSD: KİNGSTON NV3 1 TB 6000/4000 S
-KASA: SAGOTEP ENDURA PRO+ SİYAH 750W 80+ 6X FAN ARGB
-MONİTÖR: GİGABYTE GS27Q X 27 İNC 240 Hz QHD IPS GAMİNG MONİTÖR
-FAN: James Donkey ARGB LIQUİD COOLER 240 MM (SIVI SOĞUTUCU)
-HOPÖRLÖR: HAVİT GAMEON SK772BT SOUNDBAR ARGB
-MİKROFON: HAVİT GK61 ARGB
-KULAKLIK: HYPER X CLOUD 3 KABLOLU MİKROFONLU
-MOUSE: ATK A9 PRO KABLOSUZ 50 GRAM (ÇOK HAFİF) GAMİNG MOUSE
-KLAVYE: ATACK SHARK X85 MEKANİK ARGB
-MOUSEPAD: GAMERAİDER GEN XL 80x30 MİKROFİBER ARGB MOUSE PAD
FİYAT UYGUN OLDUĞU İÇİN SABİTTİR. BUGÜN AYNI VEYA BENZER SİSTEMİ TOPLAMAK İSTERSENİZ 100 BİN TL VE ÜSTÜ BANDINA ÇIKTIĞINIZI GÖRECEKSİNİZ.
AL SADECE POWER TUŞUNA BAS VE KEYFİNE BAK
Tüm ürünler sıfır olarak alınmıştır henüz 2 aylıktır ve tüm ürünlerin 2 sene garantisi vardır. faturaları mevcuttur. CSGO VALORANT STEAM PUBG RDR2 gibi oyunlarda test ettim en üst düzey FPS değerleri ve görüntü kalitesi ile oyunları yaşıyorsunuz resmen...
Sistem de herhangi bir arıza sorun ısınma kasma FPS drop kesinlikle yoktur sıfır sistem ile eşdeğerdir. Windows 11 Home Lisanslı şekilde mevcuttur. Satın alacak arkadaşa PC masasını hediye edebilirim.
-İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
-EKRAN KARTI: POWERCOLOR RX 9060XT 16 GB
-ANAKART:Colorful Batle AX B750 M-E PRO DDR5
-RAM: PATRİOT VİPER 16 GB 2x 6000 MHz DDR5
-SSD: KİNGSTON NV3 1 TB 6000/4000 S
-KASA: SAGOTEP ENDURA PRO+ SİYAH 750W 80+ 6X FAN ARGB
-MONİTÖR: GİGABYTE GS27Q X 27 İNC 240 Hz QHD IPS GAMİNG MONİTÖR
-FAN: James Donkey ARGB LIQUİD COOLER 240 MM (SIVI SOĞUTUCU)
-HOPÖRLÖR: HAVİT GAMEON SK772BT SOUNDBAR ARGB
-MİKROFON: HAVİT GK61 ARGB
-KULAKLIK: HYPER X CLOUD 3 KABLOLU MİKROFONLU
-MOUSE: ATK A9 PRO KABLOSUZ 50 GRAM (ÇOK HAFİF) GAMİNG MOUSE
-KLAVYE: ATACK SHARK X85 MEKANİK ARGB
-MOUSEPAD: GAMERAİDER GEN XL 80x30 MİKROFİBER ARGB MOUSE PAD