İNDİRİM: 450 TL'ye düştü. Pazarlık ve takas yoktur.
PTT Kargo ile alıcı ödemeli kargo yolluyorum; şubeden teslim 11.75 TL, eve teslim ise 16.25 TL tutuyor.
Discord: SepuLtura -ß-#6851
360mm sıvı soğutmaya geçme kararı aldığım için satıyorum. Ryzen 5 3600 ve Ryzen 7 5800X ile kullandım, ikisinde de aldığım performanstan son derece memnundum.
Bu ürünü Türkiye'de ilk inceleyen kişi benim, şu konudan bakabilirsiniz. Ryzen 5 3600 ile test sonuçlarımı paylaşmıştım.
Bu da Ryzen 7 5800X ile yaptığım sıcaklık testleri;
Resimde gördüğünüz siyah şey soğutucunun üst plakası, sökülüp takılabilen bir parça. Ben sökmeyi tercih etmiştim daha güzel göründüğünü düşündüğüm için. İsteyenler takabilir.
Kutu içeriği eksiksizdir. Şu an hala sistemimde takılı, yani alacağınız zaman sistemimden söküp temizleyip satacağım.
Not: Ben 3. fanı taktım ama 3. fan ile birlikte vermeyeceğim, stok olarak 2 fan ile geliyor bu ürün.
PTT Kargo ile alıcı ödemeli kargo yolluyorum; şubeden teslim 11.75 TL, eve teslim ise 16.25 TL tutuyor.
Discord: SepuLtura -ß-#6851
360mm sıvı soğutmaya geçme kararı aldığım için satıyorum. Ryzen 5 3600 ve Ryzen 7 5800X ile kullandım, ikisinde de aldığım performanstan son derece memnundum.
Bu ürünü Türkiye'de ilk inceleyen kişi benim, şu konudan bakabilirsiniz. Ryzen 5 3600 ile test sonuçlarımı paylaşmıştım.
İnceleme - Türkiye'deki ilk ID Cooling SE-207 incelemesi
NOT: Öncelikle bu konunun ilk halini Technopat'ta açtım ancak buraya da eklemek istedim incelemeyi. Oraya bakmayanlar ve bu soğutucuyu almak isteyenler için buraya da açmak istedim. NOT: Test değerlerim sizinkisiyle aynı olmayabilir, donanım farkları olmasından ötürü olabilir. Aynı işlemciyle...
forum.donanimarsivi.com
Bu da Ryzen 7 5800X ile yaptığım sıcaklık testleri;
Ryzen 7 5800X test sonuçları
Test Sistemi; Ryzen 7 5800X CPB açık ID Cooling SE-207 Lian Li Lancool II Mesh MSI B450 Tomahawk MAX 5 adet Rampage 4C-120S kasa fanı ID Cooling TG05 macun (5.15 W/MK) ASUS GT 710 GDDR5 32 bit 1 GB. (GK208) Sony Vegas PRO 15: 1920x1080 59,94 FPS Sharp %100 2 dakikalık videoyu 1 dakika 43...
www.technopat.net
Resimde gördüğünüz siyah şey soğutucunun üst plakası, sökülüp takılabilen bir parça. Ben sökmeyi tercih etmiştim daha güzel göründüğünü düşündüğüm için. İsteyenler takabilir.
Kutu içeriği eksiksizdir. Şu an hala sistemimde takılı, yani alacağınız zaman sistemimden söküp temizleyip satacağım.
Not: Ben 3. fanı taktım ama 3. fan ile birlikte vermeyeceğim, stok olarak 2 fan ile geliyor bu ürün.