MERHABA, SELAMLAR.
BEŞ tane, Çok İyi - İyi kondisyondaki PlayStation 3 oyunlarımı buradan satışa çıkarmış bulunmaktayım.
Kesinlikle orijinal, yan sanayi/içine burn edilmiş diskler değildir hiçbiri.
Market fiyatlarına (Trendyol, Hepsi Burada, N11, Akakçe gibi) bakarak ve daha da bir indirim yaparak biçtim fiyatlarını.
Kaç yıllık oyunlar çünkü ve bayağıdır bende, öyle sıfıra yakınmış gibi satmak da gerçekçi ve doğru olmaz.
KÜÇÜK BİR NOT: Birlikte (bundle halinde) satmıyorum, ayrı ayrı satıyorum.
Minecraft PlayStation 3 Edition : 400 TL
Need for Speed Hot Pursuit ESSENTIALS : 200 TL
FIFA 16 Deluxe Edition (SüperLig Version) : 350 TL
Pro Evolution Soccer 2016 (Neymar Jr kapaklı) : 500 TL
Tomb Raider Game Of The Year Edition : 700 TL
Elimde hepsinden sadece BİRER tane var, onu da ekleyeyim. Birlikte satmıyorum, ayrı ayrı satıyorum TEKRARDAN SÖYLEYEYİM.
BURSA İÇİ ELDEN DE SATARIM, BURSA DIŞINA DA KARGOLARIM HABERİNİZ OLSUN.
Telefon: +90 534 451 0172 (WhatsApp ya da normal arama fark etmez. Mesaj atarken de, lütfen ''PS3'' yazın da, anlayayım. Teşekkürler.)
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun!
BEŞ tane, Çok İyi - İyi kondisyondaki PlayStation 3 oyunlarımı buradan satışa çıkarmış bulunmaktayım.
Kesinlikle orijinal, yan sanayi/içine burn edilmiş diskler değildir hiçbiri.
Market fiyatlarına (Trendyol, Hepsi Burada, N11, Akakçe gibi) bakarak ve daha da bir indirim yaparak biçtim fiyatlarını.
Kaç yıllık oyunlar çünkü ve bayağıdır bende, öyle sıfıra yakınmış gibi satmak da gerçekçi ve doğru olmaz.
KÜÇÜK BİR NOT: Birlikte (bundle halinde) satmıyorum, ayrı ayrı satıyorum.
Minecraft PlayStation 3 Edition : 400 TL
Need for Speed Hot Pursuit ESSENTIALS : 200 TL
FIFA 16 Deluxe Edition (SüperLig Version) : 350 TL
Pro Evolution Soccer 2016 (Neymar Jr kapaklı) : 500 TL
Tomb Raider Game Of The Year Edition : 700 TL
Elimde hepsinden sadece BİRER tane var, onu da ekleyeyim. Birlikte satmıyorum, ayrı ayrı satıyorum TEKRARDAN SÖYLEYEYİM.
BURSA İÇİ ELDEN DE SATARIM, BURSA DIŞINA DA KARGOLARIM HABERİNİZ OLSUN.
Telefon: +90 534 451 0172 (WhatsApp ya da normal arama fark etmez. Mesaj atarken de, lütfen ''PS3'' yazın da, anlayayım. Teşekkürler.)
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun!
- Garanti Durumu
- Yok