Merhabalar, İhtiyaç fazlası olması sebebiyle gözüm gibi baktığım ASUS ROG Azoth Extreme klavyemi satıyorum. Klavyeyi 2025 yılı başında sıfır olarak satın aldım. Ürün kozmetik ve işlevsel olarak 10/10 (Sıfır Ayarında) durumdadır. Tuşlarında herhangi bir parlama, deforme veya teknik hiçbir sorunu yoktur. Sigara içilmeyen, temiz bir ortamda özenle kullanılmıştır. Kutu İçeriği ve Durumu: Eksiksiz Kutu İçeriği: Orijinal kutusu, koruma kılıfları, etiketleri, kablosu ve kutudan çıkan tüm aksesuarları/bileşenleri eksiksiz bir şekilde durmaktadır. Durum: Garantisi devam etmektedir. (Faturası mevcut / Dijital faturası teslim edilecektir). Kısa Özellikler: Karbon fiber plaka ve ayarlanabilir conta (gasket mount) yapısı Tam renkli OLED dokunmatik ekran ve kontrol kadranı Tri-mode bağlantı (2.4GHz SpeedNova, Bluetooth, Kablolu) 8000 Hz polling rate desteği Teslimat: Ankara içi elden teslim edebilirim. Gelip deneyerek, test ederek alabilirsiniz. Şehir dışı için; önce havale/EFT sonrasında özenle patpata sarıp kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim. Not: Takas düşünmüyorum. Ciddi alıcılar mesaj yoluyla ulaşabilir, hızlı dönüş sağlarım.