Satılık Kutulu/Faturalı/Sıfır Ayarında ASUS ROG Azoth Extreme

Koleksiyonluk bir parça.
16,000.00 TRY
1 available
Marka
ASUS
Durumu
İkinci El

Detaylar

Merhabalar, İhtiyaç fazlası olması sebebiyle gözüm gibi baktığım ASUS ROG Azoth Extreme klavyemi satıyorum. Klavyeyi 2025 yılı başında sıfır olarak satın aldım. Ürün kozmetik ve işlevsel olarak 10/10 (Sıfır Ayarında) durumdadır. Tuşlarında herhangi bir parlama, deforme veya teknik hiçbir sorunu yoktur. Sigara içilmeyen, temiz bir ortamda özenle kullanılmıştır. Kutu İçeriği ve Durumu: Eksiksiz Kutu İçeriği: Orijinal kutusu, koruma kılıfları, etiketleri, kablosu ve kutudan çıkan tüm aksesuarları/bileşenleri eksiksiz bir şekilde durmaktadır. Durum: Garantisi devam etmektedir. (Faturası mevcut / Dijital faturası teslim edilecektir). Kısa Özellikler: Karbon fiber plaka ve ayarlanabilir conta (gasket mount) yapısı Tam renkli OLED dokunmatik ekran ve kontrol kadranı Tri-mode bağlantı (2.4GHz SpeedNova, Bluetooth, Kablolu) 8000 Hz polling rate desteği Teslimat: Ankara içi elden teslim edebilirim. Gelip deneyerek, test ederek alabilirsiniz. Şehir dışı için; önce havale/EFT sonrasında özenle patpata sarıp kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim. Not: Takas düşünmüyorum. Ciddi alıcılar mesaj yoluyla ulaşabilir, hızlı dönüş sağlarım.

Yorumlar

Görüntülenebilecek yorum bulunmuyor

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
esovrans
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Klavye
Hit
56
Sona eriyor