Merhabalar
Elimde fazla sıfır ve ikinci el ürünler bulunmakta. Sıfır ürünler deneme amaçlı bile kullanılmamış, yurt dışından alınmıştır. Sıfır ürünler
2 adet kırık beyaz-lila G435
1 Adet mor ahududu G435
1 Adet mor ahududu G333
1 Adet Dark Freezer x94bl (TR ürünü)
Logitech C920s pro HD Webcam (TR ürünü)
Logitech G840 XL LOL Mousepad
Ayrıca ikinci el olarak da
JBL clip 3 Turkuaz ( toplamda 10 kez bile şarj etmedim. Yurt dışı ürünü)
Corsair HS35 kulaklık ( En uzun kullandığım ürün. Yaklaşık 1.5 yıl kullandım, şu an kullanmıyorum.TR ürünü ancak garanti süresini bilmiyorum.)
İstanbul Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısımda ikamet ediyorum. Her iki tarafın içine sinmesi için sadece elden nakit olarak ödeme alacağım. Sıfır ürünleri yurtdışından yaklaşık bir sene önce aldığım için ve TR garantileri olmadığından uygun fiyat yazıyorum. Dark freezer ürününü tek satmayı düşünmüyorum. İki taraf için de yol masrafına değmez. Diğer ürünleri kendi yaşadığım ilçe sınırlarına içinde buluşmak kaydıyla satacağım.
Düşündüğüm fiyatlar
G435 lerin her biri için 2.200 TL
G333 için 1650 TL
Logitech C920s Pro HD Webcam 3500 TL
Mousepad 2000 TL
Jbl clip 3 için 1750 TL
Corsair HS35 için 2000 TL
Sadece birden fazla ürün alacaklar için adet yerini bulsun diye indirim yapabilirim. Onun dışında maalesef indirim yapma imkanım yok.
Hepsi için dip fiyatlar yazdığımı düşünüyorum. Lütfen komik fiyatlar teklif edip karşılıklı vakit kaybına neden olmayalım.
Elimde fazla sıfır ve ikinci el ürünler bulunmakta. Sıfır ürünler deneme amaçlı bile kullanılmamış, yurt dışından alınmıştır. Sıfır ürünler
2 adet kırık beyaz-lila G435
1 Adet mor ahududu G435
1 Adet mor ahududu G333
1 Adet Dark Freezer x94bl (TR ürünü)
Logitech C920s pro HD Webcam (TR ürünü)
Logitech G840 XL LOL Mousepad
Ayrıca ikinci el olarak da
JBL clip 3 Turkuaz ( toplamda 10 kez bile şarj etmedim. Yurt dışı ürünü)
Corsair HS35 kulaklık ( En uzun kullandığım ürün. Yaklaşık 1.5 yıl kullandım, şu an kullanmıyorum.TR ürünü ancak garanti süresini bilmiyorum.)
İstanbul Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısımda ikamet ediyorum. Her iki tarafın içine sinmesi için sadece elden nakit olarak ödeme alacağım. Sıfır ürünleri yurtdışından yaklaşık bir sene önce aldığım için ve TR garantileri olmadığından uygun fiyat yazıyorum. Dark freezer ürününü tek satmayı düşünmüyorum. İki taraf için de yol masrafına değmez. Diğer ürünleri kendi yaşadığım ilçe sınırlarına içinde buluşmak kaydıyla satacağım.
Düşündüğüm fiyatlar
G435 lerin her biri için 2.200 TL
G333 için 1650 TL
Logitech C920s Pro HD Webcam 3500 TL
Mousepad 2000 TL
Jbl clip 3 için 1750 TL
Corsair HS35 için 2000 TL
Sadece birden fazla ürün alacaklar için adet yerini bulsun diye indirim yapabilirim. Onun dışında maalesef indirim yapma imkanım yok.
Hepsi için dip fiyatlar yazdığımı düşünüyorum. Lütfen komik fiyatlar teklif edip karşılıklı vakit kaybına neden olmayalım.
- Garanti Durumu
- Yok