Selamlar şahsi sistemimi acil para ihtiyacımdan ötürü satıyorum. Tamamen seçmece özel parçalardan oluşmaktadır aşağı yukarı tamamen asus ROG sistem kurulu
Fiyat 43000tl
Kasa
Ryzen 7 5800x kutulu
Asus rog strix b450f gaming II kutulu
Asus rog strix lc 360 sıvı soğutma kutulu faturalı garantili
Asus rog strix rtx 3080 kutulu faturalı garantili
Xpg rgb 32gb ram
Samsung 980 pro ssd
Nzxt c850 psu kutulu faturalı garantili
Gamepower warcry ve riser kit kutulu faturalı garantili
Ekipmanlar
Asus 27" tuf gaming vg279q3a 1ms 180hz monitör
6 aylık daha kutulu faturalı garantili
Asus rog strix flare klavye
asus rog strix gladius 2
Monitör psu kasa sıfır 6 ay önce alındı geri kalanıda garantili ürünler kendi şahsi bilgisayarım çokda seviyorum ama maddi sebeplerden ötürü ayrılmak zorundayım parça parça satış kesinlikte söz kpnusu değil fiyatı uygun tuttum kısa sürede çok paraya ihtiyacım var şu an ikinci elde tek tek garantisizlerini toplasan 53k yapıyor. Fiyat konusunda pazarlık teklifi söz konusu değildir pazarlık yapanların mesajlarına cevap verilmeyecektir. İstanbul sultangazi elden teslim
Fiyat 43000tl
Kasa
Ryzen 7 5800x kutulu
Asus rog strix b450f gaming II kutulu
Asus rog strix lc 360 sıvı soğutma kutulu faturalı garantili
Asus rog strix rtx 3080 kutulu faturalı garantili
Xpg rgb 32gb ram
Samsung 980 pro ssd
Nzxt c850 psu kutulu faturalı garantili
Gamepower warcry ve riser kit kutulu faturalı garantili
Ekipmanlar
Asus 27" tuf gaming vg279q3a 1ms 180hz monitör
6 aylık daha kutulu faturalı garantili
Asus rog strix flare klavye
asus rog strix gladius 2
Monitör psu kasa sıfır 6 ay önce alındı geri kalanıda garantili ürünler kendi şahsi bilgisayarım çokda seviyorum ama maddi sebeplerden ötürü ayrılmak zorundayım parça parça satış kesinlikte söz kpnusu değil fiyatı uygun tuttum kısa sürede çok paraya ihtiyacım var şu an ikinci elde tek tek garantisizlerini toplasan 53k yapıyor. Fiyat konusunda pazarlık teklifi söz konusu değildir pazarlık yapanların mesajlarına cevap verilmeyecektir. İstanbul sultangazi elden teslim
- Soket
- AMD AM4
- Ekran Kartı Markası
- Asus
- GPU Bellek Kapasitesi
- 10 Gigabyte
- Garanti Durumu
- Distribütör garantili