WhatsApp Image 2026-06-20 at 05.05.39.webp

Satılık SIFIRI 150.000 TL! Kusursuz RTX 4060 Ti & Ryzen 7 5700X3D Canavar Sistem

RTX 4060 Ti & Ryzen 7 5700X3D Canavar Sistem
100,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
İşlemci Modeli
AMD Ryzen 7 5700X3D
Bellek
64GB
Ekran Kartı Modeli
GigabyteRTX4060TiEagle
Depolama
2TB

Detaylar

AM5 platformuna üst seviye bir geçiş yapacağım için gözüm gibi baktığım, piyasadaki uyduruk malzemeli hazır kasalarla alakası olmayan premium oyuncu ve render bilgisayarımı komple satıyorum. Şu an bu kalitedeki parçaların sıfır parça maliyetlerini topladığınızda 150.000 TL civarı bir bütçe çıkmaktadır. Tek seferde nakite dönmek istediğim için fiyatı son derece makul tuttum.

İçindeki her bir parça özenle, nokta atışı seçilmiştir. Isınma, donma, kasma, coil whine (bobin sızlaması) gibi en ufak bir problemi kesinlikle söz konusu değildir. 240mm sıvı soğutması sayesinde en ağır yük altında bile buz gibi ve çıt çıkarmadan çalışır.

Güncel tüm oyunları (Cyberpunk 2077, RDR2, Valorant, CS2, GTA V, PUBG) ultra ayarlarda en yüksek FPS değerleriyle oynatır. Devasa RAM kapasitesi ve güçlü işlemcisiyle yayın, render, yazılım ve mühendislik işleri için de tam bir canavardır.

🛠️ Premium Parça Listesi ve Detayları:

• İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X3D
  • Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4060 Ti Eagle OC 8GB (3 fanlı özel soğutmalı modeldir)
  • Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2
  • Sıvı Soğutma: Rampage 240ML Çift Fanlı Sıvı Soğutma
  • M.2 SSD: Corsair MP600 Elite 1 TB NVMe M.2 SSD
  • Harddisk: Toshiba 2 TB 3.5" SATA 3.0 Sabit Disk
  • Kasa & Güç Kaynağı: Corsair Kasa + Corsair 850W Güç Kaynağı

📌 Teslimat ve Genel Durum:

• Kasa içi temizliği, toz bakımları ve işlemci macun yenilemesi yeni yapılmıştır.
  • Formatı atılmış, tüm güncel sürücüleri ve kararlılık testleri eksiksiz yapılmış şekilde "Tak-Çalıştır" olarak teslim edilecektir.
  • Pazarlık payı usulünce vardır, ciddi alıcıları üzmem. Takas düşünmüyorum, sadece nakit satılıktır.

Latest questions

selamlar işlemciden memnun musunu?
M
muhammeddece
40 bin TL bile etmez 100 bin ne alaka onu anlayamadım :D
Okan Demiray
Okan Demiray
şu kafadan yaşamak isterim :D
MasterChief
MasterChief
100K İlana koymuşsun tozunu sileydin :D yok 200k hahaha

İlan Bilgileri