Yardım 0.1 mbps İnternet ?

mSyde

80+
Reaksiyon skoru
48
IMG-20230723-WA0028.jpg

Pcemde download bu şekilde uploadda sıkıntı yok paketimin verdiği max hızı alıyorum ama 100mbps pakette sadece bu kadar hız veriyor ve bu sadece pcde oluyor sizce sorun nedir bir steamda bir şey indirmeye çalışınca başa 1mbps hızda falan indiriyor sonra 100e çıkıyor hiçbir şey anlamadım ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alıntıyı görüntüle
Pcemde download bu şekilde uploadda sıkıntı yok paketimin verdiği max hızı alıyorum ama 100mbps pakette sadece bu kadar hız veriyor ve bu sadece pcde oluyor sizce sorun nedir bir steamda bir şey indirmeye çalışınca başa 1mbps hızda falan indiriyor sonra 100e çıkıyor hiçbir şey anlamadım ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum
Benim laptopta da wifi ile bağlayınca olmaya başladı. Git gide de düşüyor. Telefondan usb kablosu ile bağlıyıp aynı interneti öyle paylaşıyorum düzeliyor.

Benim laptopta da wifi ile bağlayınca olmaya başladı. Git gide de düşüyor. Telefondan usb kablosu ile bağlıyıp aynı interneti öyle paylaşıyorum düzeliyor.

Çözüm bulamadın mı telefon da bağlayamıyorum typec girişi yok pcde

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çözüm bulamadın mı telefon da bağlayamıyorum typec girişi yok pcde
Hâlâ çözemedim hız gitgide düşüyor. Format atmam gerekiyor belki düzelir. Dönüştürücü bulabilirsin bir yerlerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,862
Üyeler
174,933
Son üye
MCPgaming
Geri