Neler Yeni

Çözüldü✓ 0

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Merhabalar ben bilgisayar toplayacağım fakat elime para geçtikçe parçalar alacağım sizce bu mantıklı mı acaba indirimli ürünler gördüğümde yavaş yavaş toplamak istiyorum ve ilk alacağım ürün anakart sizce bu anakart nasıl bilgi ve öneri verirseniz sevinirim.
Bence bir anakat için çok pahalı dostum. Tabi toplayacağın sistemi bilemiyorum çok üst düzey bir sistemse belki alınabilir. z390-a pro tercih etmek daha mantıklı gibi.

oldspace

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bir anakat için çok pahalı dostum. Tabi toplayacağın sistemi bilemiyorum çok üst düzey bir sistemse belki alınabilir. z390-a pro tercih etmek daha mantıklı gibi.
Biligisayar toplamaktan pek anlamıyorum forumlara baktığımda orta düzey olarak bu anakartı önermişler önerin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer overlockla işin varsa K serisi al
Overclock ile işim yok öyle şeylerden anlamıyorum durduk yere bilgisayara zarar vermiyim

İşlemci olarak ne düşünüyorsun?
i7 olarak düşündüm fakat piyasaya baktığımda pahalı gibi duruyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
Biligisayar toplamaktan pek anlamıyorum forumlara baktığımda orta düzey olarak bu anakartı önermişler önerin için teşekkür ederim

Overclock ile işim yok öyle şeylerden anlamıyorum durduk yere bilgisayara zarar vermiyim

Hocam anakart çok güzel alabilirsiniz.

isimsizüye

80+ Gold

istiyorsan ryzende alabilirsin

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhabalar ben bilgisayar toplayacağım fakat elime para geçtikçe parçalar alacağım sizce bu mantıklı mı acaba indirimli ürünler gördüğümde yavaş yavaş toplamak istiyorum ve ilk alacağım ürün anakart sizce bu anakart nasıl bilgi ve öneri verirseniz sevinirim.
İntel bir istem alacaksan 10. nesil ailesini beklemeni tavsiye ederim. Ya da inetl fanı değilsen o bütçeye 9700k dan daha perfornamslı 3800x alabilrisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Işlemci olarak aklında ne oldugu daha mühim bu soruna yanıt verebilmek için ayrıca ben parça parça alınmasını önermiyorum çunku diğer parcaya para biriktirirken birden baska bir sey kampanyaya giriyor aldığın ürünün değeri düşmesi gibi durumlar oluyor onun yerine bence para biriktir kampanyalı bir sistem bulursan al derim

oldspace

80+
Işlemci olarak aklında ne oldugu daha mühim bu soruna yanıt verebilmek için ayrıca ben parça parça alınmasını önermiyorum çunku diğer parcaya para biriktirirken birden baska bir sey kampanyaya giriyor aldığın ürünün değeri düşmesi gibi durumlar oluyor onun yerine bence para biriktir kampanyalı bir sistem bulursan al derim
Haklısın sistem olarak almak daha mantıklı teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Haklısın sistem olarak almak daha mantıklı teşekkür ederim
Tabikisi zaten elinde para olacak alacaksın hepaini birlikte tek tek alırsan mesela anakart ne işinr yarıyacak sadece bakarsın 😀 bide zarar olarak o an için bir işine yaramayan parçaya para vermiş olursun yani en azından ben öyle düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,929
Üyeler
167,742
Son üye
hakahikocu0
Top Bottom