İşlemci olarak ne düşünüyorsun?Merhabalar ben bilgisayar toplayacağım fakat elime para geçtikçe parçalar alacağım sizce bu mantıklı mı acaba indirimli ürünler gördüğümde yavaş yavaş toplamak istiyorum ve ilk alacağım ürün anakart sizce bu anakart nasıl bilgi ve öneri verirseniz sevinirim.
Bence bir anakat için çok pahalı dostum. Tabi toplayacağın sistemi bilemiyorum çok üst düzey bir sistemse belki alınabilir. z390-a pro tercih etmek daha mantıklı gibi.Merhabalar ben bilgisayar toplayacağım fakat elime para geçtikçe parçalar alacağım sizce bu mantıklı mı acaba indirimli ürünler gördüğümde yavaş yavaş toplamak istiyorum ve ilk alacağım ürün anakart sizce bu anakart nasıl bilgi ve öneri verirseniz sevinirim.
Biligisayar toplamaktan pek anlamıyorum forumlara baktığımda orta düzey olarak bu anakartı önermişler önerin için teşekkür ederimBence bir anakat için çok pahalı dostum. Tabi toplayacağın sistemi bilemiyorum çok üst düzey bir sistemse belki alınabilir. z390-a pro tercih etmek daha mantıklı gibi.
Overclock ile işim yok öyle şeylerden anlamıyorum durduk yere bilgisayara zarar vermiyimeğer overlockla işin varsa K serisi al
i7 olarak düşündüm fakat piyasaya baktığımda pahalı gibi duruyorİşlemci olarak ne düşünüyorsun?
Hocam anakart çok güzel alabilirsiniz.Biligisayar toplamaktan pek anlamıyorum forumlara baktığımda orta düzey olarak bu anakartı önermişler önerin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Overclock ile işim yok öyle şeylerden anlamıyorum durduk yere bilgisayara zarar vermiyim
i7 olarak düşündüm fakat piyasaya baktığımda pahalı gibi duruyor
istiyorsan ryzende alabilirsinBiligisayar toplamaktan pek anlamıyorum forumlara baktığımda orta düzey olarak bu anakartı önermişler önerin için teşekkür ederim
Overclock ile işim yok öyle şeylerden anlamıyorum durduk yere bilgisayara zarar vermiyim
i7 olarak düşündüm fakat piyasaya baktığımda pahalı gibi duruyor
İntel bir istem alacaksan 10. nesil ailesini beklemeni tavsiye ederim. Ya da inetl fanı değilsen o bütçeye 9700k dan daha perfornamslı 3800x alabilrisinMerhabalar ben bilgisayar toplayacağım fakat elime para geçtikçe parçalar alacağım sizce bu mantıklı mı acaba indirimli ürünler gördüğümde yavaş yavaş toplamak istiyorum ve ilk alacağım ürün anakart sizce bu anakart nasıl bilgi ve öneri verirseniz sevinirim.
Işlemci olarak aklında ne oldugu daha mühim bu soruna yanıt verebilmek için ayrıca ben parça parça alınmasını önermiyorum çunku diğer parcaya para biriktirirken birden baska bir sey kampanyaya giriyor aldığın ürünün değeri düşmesi gibi durumlar oluyor onun yerine bence para biriktir kampanyalı bir sistem bulursan al derimMerhabalar ben bilgisayar toplayacağım fakat elime para geçtikçe parçalar alacağım sizce bu mantıklı mı acaba indirimli ürünler gördüğümde yavaş yavaş toplamak istiyorum ve ilk alacağım ürün anakart sizce bu anakart nasıl bilgi ve öneri verirseniz sevinirim.
Haklısın sistem olarak almak daha mantıklı teşekkür ederimIşlemci olarak aklında ne oldugu daha mühim bu soruna yanıt verebilmek için ayrıca ben parça parça alınmasını önermiyorum çunku diğer parcaya para biriktirirken birden baska bir sey kampanyaya giriyor aldığın ürünün değeri düşmesi gibi durumlar oluyor onun yerine bence para biriktir kampanyalı bir sistem bulursan al derim
Tabikisi zaten elinde para olacak alacaksın hepaini birlikte tek tek alırsan mesela anakart ne işinr yarıyacak sadece bakarsın bide zarar olarak o an için bir işine yaramayan parçaya para vermiş olursun yani en azından ben öyle düşünüyorumHaklısın sistem olarak almak daha mantıklı teşekkür ederim