Neler Yeni

0km motor alırkenki islemler

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Bayiden 0km motor alırken nerelre ne ücret ödüyoruz plaka özel olucak sadece

BabaVoss7

80+ Silver
Bayiden evrak veriyorlar notere gidiyosun noter parası var. Özel plaka nasıl bilmem ama o kadar. Bide plaka basma parası veriyosun bitiyor. Bende böyleydi. Max 600 filan vermiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı bayiler mtvsini vermiyolar. Alınca sen ödüsyosun. Onuda bi netleştir veriyorlarmı vermiyorlarmı. Kullanmadığın sürecinkini boşuna ödeme

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayiden evrak veriyorlar notere gidiyosun noter parası var. Özel plaka nasıl bilmem ama o kadar. Bide plaka basma parası veriyosun bitiyor. Bende böyleydi. Max 600 filan vermiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı bayiler mtvsini vermiyolar. Alınca sen ödüsyosun. Onuda bi netleştir veriyorlarmı vermiyorlarmı. Kullanmadığın sürecinkini boşuna ödeme
Mtv yi zaten yıllık olarak biz vermiyormuyuz 180 tl miş oda

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Cem
bayii her şeyi söyler dostum, bayiden notere, ondan sonra sigortacıya, ondan sonra da plaka bastırmaya gitmen gerekiyor ücretler ne alemde bilmiyorum benim 2019 r6'ya nisan ayında 3k çıkmıştı sigorta.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam bayiden evrak alıp notere gitcen sonra sigorta , plaka basım ücreti bir de mtvler var.

BabaVoss7

80+ Silver
Mtv yi zaten yıllık olarak biz vermiyormuyuz 180 TL miş oda
Sigorta vardı doğru en çok o tutuyor. Onunda fiyatı değişken. Mtvde yıllık iki kere normalde ilk altı ay sonraki altı ay diye. Şimdi iki tane daha ek geldi. Bu yıl 4 kere ödemiş olduk yani. İşler iyice karıştı. Bayiler genelde paslar onu konuşmaz bile. Normalde bayi öder öyle verir. Ama bazıları ödemez onu dedim

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigorta vardı doğru en çok o tutuyor. Onunda fiyatı değişken. Mtvde yıllık iki kere normalde ilk altı ay sonraki altı ay diye. Şimdi iki tane daha ek geldi. Bu yıl 4 kere ödemiş olduk yani. İşler iyice karıştı. Bayiler genelde paslar onu konuşmaz bile. Normalde bayi öder öyle verir. Ama bazıları ödemez onu dedim
Sigortadamı yılda bir

BabaVoss7

80+ Silver

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bayiye gittiğin ve satın aldığın zaman sana aracın motor ve şasi numarasını verecek. Sende sigorta yapacaksın. Sigortadan sonra bayi sana fatura geçici ruhsat ve plaka basım belgesi vericek. 0 araçta özel plaka olmaz ama ilk plaka basım çıktıktan sonra sahipsiz ise emniyet müdürlüğünden sahipli ise kişi ile emniyetten özel plaka ve plaka değişim işlemi yaptırabilirsin.

Top Bottom