Neler Yeni

1.000₺ Bütçe Akıllı Saat Önerisi ?

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
1.000₺ gibi bir bütçem var daha önce akıllı saat kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı ekranı büyük olsun istiyorum kullanışı rahat takılmayan uygulamalar arası geçiş ve şarjı da her gün bitmezse iyi olur f/p olarak onerebileceginiz bir urun bekliyorum ios ve Android uyumlu olursa çok iyi olur

kırmızışarapp

80+ Silver
1.000₺ gibi bir bütçem var daha önce akıllı saat kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı ekranı büyük olsun istiyorum kullanışı rahat takılmayan uygulamalar arası geçiş ve şarjı da her gün bitmezse iyi olur f/p olarak onerebileceginiz bir urun bekliyorum ios ve Android uyumlu olursa çok iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bileklik tarzı seversen mi band 7 çıkacak yakında ekranı biraz daha büyük olacak ben onu bekliyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Bence çok iyi gelecek bakayım duruma gôre fit2 satıp onu alacağım
İnş bomba gibi gelir
gps olacak ekran genişleyecek galiba sürekli açık ekran olacak batarya büyüklüğü 2 katına çıkacak

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Max 100₺ daha koyup 2. El Huawei watch gt 2 alabilirsin. Şarjı 15 gün gidiyor

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Max 100₺ daha koyup 2. El Huawei watch gt 2 alabilirsin. Şarjı 15 gün gidiyor
olaya tam hakim olmadığım için 2. ele girmek istemiyorum kaziklanma ihtimalim çok yüksek olur 😁

genel olarak xiaomi ürünleri daha çok f/p olarak mu tercih ediliyor bana mı öyle geldi zira öneren herkes Xiaomi markasını önerdi fakat farklı ürünleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Can Turhan
Discord
Dvlogsyt#4867
Büyük ekran istediğine göre bileklik tarzı istemiyorsun sanırsam.Ben kendim şahsi olarak kullandığım Huawei Band 6 her ne kadar bileklik olarak geçse de ekranının ideal büyüklükte olduğunu düşünüyorum.

Şuan önerebileceğim saatler ve bileklikler:
Huawei Band 6: https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-band-6/
Mi Band 7: Daha çıkış yapmadı ama ekran küçüklüğünden dolayı başka bir model de önermek istemedim.
Redmi Watch 2 Lite: https://www.mi.com/tr/product/redmi-watch-2-lite/
Mi Watch Lite: https://www.mi.com/tr/mi-watch-lite/
Huawei Watch Fit Mini: https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-watch-fit-mini/ (250 TL fiyat farkını başka sitelerde kapatabilirsiniz ama indirimdeyken kendi sitesinden almak bana daha makul geliyor)

genel olarak xiaomi ürünleri daha çok f/p olarak mu tercih ediliyor bana mı öyle geldi zira öneren herkes Xiaomi markasını önerdi fakat farklı ürünleri
Normalde akıllı saatlerin ideal fiyatları 1500-2000 arasından başlar daha ucuza yönelenler Lite modellerden saat alıyorlar ya da o fiyata iyi bir bileklik alırım diyip başka tercihlerde bulunuyorlar.Yoksa ben kimsenin parası olup da Xiaomi alacağını düşünmüyorum,herkes f/p yönünden bakıyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
olaya tam hakim olmadığım için 2. ele girmek istemiyorum kaziklanma ihtimalim çok yüksek olur 😁

Diğer markalar daha pahalı.
Samsung mesela 2k bandında.

Top Bottom