1.2 milyon bütçe japon arabası

m3rt

80+
Reaksiyon skoru
4
selamlar, uzun bir süredir araç bakıyorum. 1.2-3 milyon civarı bütçem var. biz arabayu temiz ve bakımlı kullanırız bu yüzden aldığımız fiyata da kolayca satilabilecek yeniye doğru model araba arıyorum. benzin lpg olmalı otomatik olmalı düşük km olmalı multimedyasi olmali. su ana kadar baktıklarım ve dusunduklerim:
Corolla hibrit 2020+ mtv'sinin siskinligini gordukten sonra vazgeçtim en düşük yakan ve en istedigim arabadır ama yıllık aylik masrafi cok olacak
civic 1.6 (i)vtec 2017+ bir süre baktım fakat temiz bulamadiktan sonra vazgeçtim diyebilirim
Corolla 1.5 1.6 benzin lpg modelleri, bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum dizel motoru değil de benzinli motoru hakkında bir fikir sahibi olmaliyim
şu an City 1.5 ivtec executive hakkında düşünüyorum bu motor hakkında da tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim

İkinci el Honda City.
En mantıklısı modeli dolayısıyla bu olabilir. Yeni corolla da bakılabilir bu paraya belki boş paketi gelir ama şansı denenebilir. 1.4 dizel toyota corolla da olabilir ama 1.2 bütçenin tamamı verilmez daha düşük bütçede bakılabilir o araç aşırı sorunsuz, konforlu ve dolu bir araçtır.

selamlar, uzun bir süredir araç bakıyorum. 1.2-3 milyon civarı bütçem var. biz arabayu temiz ve bakımlı kullanırız bu yüzden aldığımız fiyata da kolayca satilabilecek yeniye doğru model araba arıyorum. benzin lpg olmalı otomatik olmalı düşük km olmalı multimedyasi olmali. su ana kadar baktıklarım ve dusunduklerim:
Corolla hibrit 2020+ mtv'sinin siskinligini gordukten sonra vazgeçtim en düşük yakan ve en istedigim arabadır ama yıllık aylik masrafi cok olacak
civic 1.6 (i)vtec 2017+ bir süre baktım fakat temiz bulamadiktan sonra vazgeçtim diyebilirim
Corolla 1.5 1.6 benzin lpg modelleri, bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum dizel motoru değil de benzinli motoru hakkında bir fikir sahibi olmaliyim
şu an City 1.5 ivtec executive hakkında düşünüyorum bu motor hakkında da tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim
City.

MTV'si fazla olsa da bu bütçelerde ve söylediğin kriterlere uyan en baba araç Corolla, biraz daha Corolla üstüne düşünmeni öneriyorum.
İkinci el Honda City.
Bence kesinlikle alınmamalı. Şirket aracımız, hiç kötü değildir ancak bu bütçelerin hakkını verdiğini düşünmüyorum.

1.6 132lik corolla makyajlı kasa veya bulabilirsen yeni kasa alınır
2015 1.6 corolla kullanıyorum vaktiyle kaliteli bi tüp atılmıs tüpte bile cok atik ve keyifli bir araba
Cvt sanzımanı civicler gibi yavas değil hızlı ve tatlı bi sanzımanı var sorunsuzluk zaten hat safhada

açıkçası city çok kafama yattı. dizel ve sadece benzinli değil lpgli de almak istiyorum zaten japonlarda genelde kusursuz ve fabrikasyon LPG bulunur. 2022 40-50 bin km civarındaki boyasız degisensiz City ler 2016 2017 civic veya hibrit Corolla ile aynı fiyatta bu benim çok ilgimi çekti. City nin kronigi veya bilinen önemli bir eksiği var mıdır acaba? Diğer yandan 1.6 1.5 benzin LPG corollanin uyumunu ve sağlamlığını da merak ediyorum

Alabiliyorsan civic al çok memnundum ben.

Knk city'e hiç bindin mi bilmiyorum ama dışgövde kalitesi ve yalıtımı kalitesi olarak çok vasat, sanki egea biniyorsun kapılar falan bildiğin teneke aşırı hafif yolda giderken biraz hızlan yolun tüm sesini içeri veriyor. City görünüş itibari ile şekil duruyor ama iyi değil(konfor olarak). Motor şansuzaman olarak tabii ki çok sağlam ona bir şey diyemem ama 1.2m bütçe vermişken bence corolla, civic baksan düşer mi güzel, temiz bir şey bilmiyorum. O fiyatlarda başka japon yoksa ve ben arabama yakıtımı koyup yoluma bakarım gerisini düşünmeyeceğim kafasındaysan alınabilir.
Örnek vermek gerekirse 2018 model corolla ile girdiğim virajın hızını city ile girdim araba aşırı savruluyor sanki kontrolü kaybecek gibi yanından araba geçsin ondan bile etkileniyor.

Son düzenleme:
city bence de fiyatına göre pahalı ama yeni model ve çok düşük km olduğu için aklima yatmıştı. civicler asla düzgün bulunamıyor gerçekten riskli arabalar boyaları da çok inceymis diye duydum.
Peki 1.3tce meganeler hakkında ne düşünüyorsunuz yakıt tüketimi nasıl ömürü vs.

Knk city'e hiç bindin mi bilmiyorum ama dışgövde kalitesi ve yalıtımı kalitesi olarak çok vasat, sanki egea biniyorsun kapılar falan bildiğin teneke aşırı hafif yolda giderken biraz hızlan yolun tüm sesini içeri veriyor. City görünüş itibari ile şekil duruyor ama iyi değil(konfor olarak). Motor şansuzaman olarak tabii ki çok sağlam ona bir şey diyemem ama 1.2m bütçe vermişken bence corolla, civic baksan düşer mi güzel, temiz bir şey bilmiyorum. O fiyatlarda başka japon yoksa ve ben arabama yakıtımı koyup yoluma bakarım gerisini düşünmeyeceğim kafasındaysan alınabilir.
Örnek vermek gerekirse 2018 model corolla ile girdiğim virajın hızını city ile girdim araba aşırı savruluyor sanki kontrolü kaybecek gibi yanından araba geçsin ondan bile etkileniyor.
b segment sedan araçta yalıtım mı bekliyorsun? Zaten japoncular kafayı yemiş absürt paralar istiyor. Aynı yaştaki diğer ülkelerin araçları daha diri, o bütçeye vag grubundan gider golf leon octavia vs alırım daha mantıklı hem yakıt hem konfor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri