1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ? yani 1-2 sene önce bir hesabım çalınmıştı sonra geçen ay gördüm başka hesabımı daha çalmışlar daha yeni haberim oldu sizce bir sorun olurmu?
ne gibi bir sorundan bahsediyorsun?1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ? yani 1-2 sene önce bir hesabım çalınmıştı sonra geçen ay gördüm başka hesabımı daha çalmışlar daha yeni haberim oldu sizce bir sorun
başka hesaplarımı hesabımı değil yanlış yazmışım1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ? yani 1-2 sene önce bir hesabım çalınmıştı sonra geçen ay gördüm başka hesabımı daha çalmışlar daha yeni haberim oldu sizce bir sorun olurmu?
herhangine gibi bir sorundan bahsediyorsun?
Eğer şifreleri aynı değilse çok sıkıntı olacağını zannetmiyorumbaşka hesaplarımı hesabımı değil yanlış yazmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
h
herhangi
bi kere daha sormuştum yasaklı sitelere girmişse sorun olur demişerldiEğer şifreleri aynı değilse çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Şifreleri aynimibi kere daha sormuştum yasaklı sitelere girmişse sorun olur demişerldi
Sen o siteye şifreni yazmassan adamlar nasıl çalsinbi kere daha sormuştum yasaklı sitelere girmişse sorun olur demişerldi
hayır neden?Şifreleri aynimi
Şifrelerin aynıysa çok kolay çalınır o yüzden diyorum aynıysa bence değiştir her ihtimale karşıhayır neden?
yaklaşık her ay değiştiriyorumŞifrelerin aynıysa çok kolay çalınır o yüzden diyorum aynıysa bence değiştir her ihtimale karşı
O zaman bir sıkıntı çıkmaz benceyaklaşık her ay değiştiriyorum
eğer hesabıni çalanlar yasaklı bir siteye girerlerse suç falan demişlerdi forumdakiler sormuştum daha önceŞifrelerin aynıysa çok kolay çalınır o yüzden diyorum aynıysa bence değiştir her ihtimale karşı
doğrumu sence yani yasaklı siteler zaten kapatılmıyomueğer hesabıni çalanlar yasaklı bir siteye girerlerse suç falan demişlerdi forumdakiler sormuştum daha önce
Sen o sitelere bilgilerini vermediğinin sürece bir şey olmaz çalan adam şifreni verse sen değistiriyormussun zaten yani bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum 2 aşamalı doğrulama yap geriye bir şey kalmaz çalamazlar çok zoreğer hesabıni çalanlar yasaklı bir siteye girerlerse suç falan demişlerdi forumdakiler sormuştum daha önce
yardımın için teşekkür ederimSen o sitelere bilgilerini vermediğinin sürece bir şey olmaz çalan adam şifreni verse sen değistiriyormussun zaten yani bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum 2 aşamalı doğrulama yap geriye bir şey kalmaz çalamazlar çok zor