Neler Yeni

1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ?

BerKns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Kansu
1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ? yani 1-2 sene önce bir hesabım çalınmıştı sonra geçen ay gördüm başka hesabımı daha çalmışlar daha yeni haberim oldu sizce bir sorun olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ? yani 1-2 sene önce bir hesabım çalınmıştı sonra geçen ay gördüm başka hesabımı daha çalmışlar daha yeni haberim oldu sizce bir sorun
ne gibi bir sorundan bahsediyorsun?

BerKns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Kansu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 sene önce google hesaplarımdan bazıları çalınmıştı bir sorun olurmu ? yani 1-2 sene önce bir hesabım çalınmıştı sonra geçen ay gördüm başka hesabımı daha çalmışlar daha yeni haberim oldu sizce bir sorun olurmu?
başka hesaplarımı hesabımı değil yanlış yazmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

h
ne gibi bir sorundan bahsediyorsun?
herhangi

BerKns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Kansu
Şifrelerin aynıysa çok kolay çalınır o yüzden diyorum aynıysa bence değiştir her ihtimale karşı
eğer hesabıni çalanlar yasaklı bir siteye girerlerse suç falan demişlerdi forumdakiler sormuştum daha önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer hesabıni çalanlar yasaklı bir siteye girerlerse suç falan demişlerdi forumdakiler sormuştum daha önce
doğrumu sence yani yasaklı siteler zaten kapatılmıyomu

Ygtalmdr

80+
Sen o sitelere bilgilerini vermediğinin sürece bir şey olmaz çalan adam şifreni verse sen değistiriyormussun zaten yani bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum 2 aşamalı doğrulama yap geriye bir şey kalmaz çalamazlar çok zor

BerKns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Kansu
Sen o sitelere bilgilerini vermediğinin sürece bir şey olmaz çalan adam şifreni verse sen değistiriyormussun zaten yani bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum 2 aşamalı doğrulama yap geriye bir şey kalmaz çalamazlar çok zor
yardımın için teşekkür ederim :D

Top Bottom