1.300.000 TL'ye Kadar SUV Önerisi

jexper67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
696
Bütçe
1300000
Merhaba arkadaşlar, 1.300.000 TL'ye bir suv araç alacağım. Sizce ne alayım, önerileriniz nelerdir ?

Aklımdaki araçlar:

Opel Mokka
Opel Grandland
Peugeot 2008

En düşük 2022 model olması gerekiyor.

Aklındaki araçlar içerisinde Grandland diğer ikisinden segment olarak üstün alınabiliyorsa grandland yoksa mokka veya 2008 de segmentinin önde gelen araçları için rahat alabilirsin

Aklındaki araçlar içerisinde Grandland diğer ikisinden segment olarak üstün alınabiliyorsa grandland yoksa mokka veya 2008 de segmentinin önde gelen araçları için rahat alabilirsin
Evet dediğiniz gibi ama belirttiğim fiyata bulmak çok zor. Bir tane Grandland buldum. Ağır hasar kayıtlı. O yüzden bir alt segmente bakacağım büyük ihtimal

Tucson hepsini alt eder ben sana söyleyeyim kardeşim bu fiyat bandında. Nereden biliyorsun deme çok fazla araç kullandım haddi var hesabı yok bende 2 tane tucson vardı. Tiguan ateca formentor grandlandx neler neler kullandım.

1.350 ye ford kuga 1.5 ecoboost 182hp 2023 model aldim geçen hafta sende bak derim.

2022 Taigo veya T-cross alabilirsin o paraya temiz t-roc bulman imkansız ama denk getirirsen / bütçeni arttırabilirsen t-roc üzmez.

Bunları önerecektim (y)
vw suv işini yapıyor tek önerim 1.0 alma bizde bin motor t cross var, t-roc a yükseltmeyi düşünüyoruz. Belki düşük hacimli araç kullanmaya alışık olmadığımız için beğenmedik ama yüksek devirde kullanınca ivmelenmesi iyi. Ayrıca araç yakmıyor onuda belirteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,861
Üyeler
184,516
Son üye
triangle40
Geri