1.5-.1.7Mm arası C segmenti SUV önerisi

Onur Altunay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Arkadaşlar merhaba, annem için araba arayışındayız. Aile arabası olarak kullanılacak o yüzden büyük olmalı, C segmenti SUV tercih ediyoruz. Sağlamlığı, sorun çıkarmaması, parçalarının çok pahalı olmaması bizim için önemli. Hatay'da yaşıyoruz, yani arabayı kötü şartlar altında kullanacağız o yüzden 2014-2017 civarı bir şey de olabilir. Sıfır düşünmüyoruz. Şu an daha çok tercih aklıma gelmedi, sizin önerilerinizden yola çıkarak konuşuruz. Bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum, şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, annem için araba arayışındayız. Aile arabası olarak kullanılacak o yüzden büyük olmalı, C segmenti SUV tercih ediyoruz. Sağlamlığı, sorun çıkarmaması, parçalarının çok pahalı olmaması bizim için önemli. Hatay'da yaşıyoruz, yani arabayı kötü şartlar altında kullanacağız o yüzden 2014-2017 civarı bir şey de olabilir. Sıfır düşünmüyoruz. Şu an daha çok tercih aklıma gelmedi, sizin önerilerinizden yola çıkarak konuşuruz. Bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum, şimdiden çok teşekkürler.
Bütçe çıkarsa DS7. Çıkmazsa CRV Qasqai tarzı araçlarada bakabilirsiniz.
Örnek olsun diye 2-3 tane atiyim

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...3dgt-skypack-boyasiz45.000km-1262282609/detay (pazarlıkla alırsınız)

DS7'yi çok beğeniyoruz abimle ama sanki etraftan birinden elektrik aksamının kronik sorunlu olduğunu duydum, emin değilim. Sizin böyle bir bilginiz var mı?

Tiguan felanda olur

DS7'yi çok beğeniyoruz abimle ama sanki etraftan birinden elektrik aksamının kronik sorunlu olduğunu duydum, emin değilim. Sizin böyle bir bilginiz var mı?
Yani hocam ben duymadım çok ama çokta bir bilgim yok onun kroniği ile ilgili. Ustalara ya da sahibi olanlara vs. bi sorup araştırmanız lazım. Ne desem olmaz şuan.

Yani hocam ben duymadım çok ama çokta bir bilgim yok onun kroniği ile ilgili. Ustalara ya da sahibi olanlara vs. bi sorup araştırmanız lazım. Ne desem olmaz şuan.
Pejo Citroen grubuna bağlıydı sanırım bağlıysa elektrik elektronik arıza kaçınılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ds araçlarda far kronigi vardı su alıyor ve bazen açılmıyordu

Pejo Citroen grubuna bağlıydı sanırım bağlıysa elektrik elektronik arıza kaçınılmaz

Aynen citroen grubuna bağlı. teşekkürler bilgiler için.

DS7 ye sıcağız şu an, en yüksek paket Opera diye geçiyor. Özellikleri babamın çok hoşuna gitti, bakmaya devam ediyoruz.

Evet pejoya bağlı hocam. Aynı motor sanırsam.

DS7 ye sıcağız şu an, en yüksek paket Opera diye geçiyor. Özellikleri babamın çok hoşuna gitti, bakmaya devam ediyoruz.
Hayırlısı olsun hocam. İyice bir araştırın ama.

Evet pejoya bağlı hocam. Aynı motor sanırsam.
O zaman Hatay'da usta bulması lazım elektrik klima ve motor için çünkü bir arıza çıkarsa çözülmesi zor arabadan soğur

Biz de 1.8-1.9 arası SUV bakıyoruz. Şu an Skoda Kamiq bakıyoruz b-suv

Hayırlısı olsun, biz de baktık bir miktar ama fiyatları biraz yüksek geldi, seçeneklerimiz arasında.

pardon biz karoq bakmışız
Karoq çok daha iyi bir model ama karoq ile aynı fiyata düşük km 2025 model sorunsuz kamiq alınabiliyor o yüzden karoq biraz aşıyor bütçeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,084
Üyeler
187,147
Son üye
bafralııı
Geri