Bende buna baktımda Türkçe değilÇEVRİSİ = 2000tl zor topladım çöpe flan da atmak istemiyorum paramı. lütfen Kaliteli bir şey olsun 3-4 sene beni götürsün xmp gaming x vardı onu tam beğenmedim en fazla 2,3ms olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/6560...PuOxxGfV-6aY40HDlvzCqlLbJ4_mH-uvC__fRYoyONr14
Beğenir misin bilmem ama ben ileride sistemimde klavyemi upgrate edersem bunu alacağım
Türkçe mi istiyorsun HocamBende buna baktımda Türkçe değil
Altaki siyah iyi mi? kaç sene giderTürkçe mi istiyorsun Hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Altaki siyah iyi mi? kaç sene gider
Bende beyazını almak istemiştim ama kimse önermiyorAltaki siyah iyi mi? kaç sene gider
Bunu önerdim sildim Türkçe istiyor![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
Hocam silver switch ama bi buna da bak istersen benim merak ettiğim ve hoş bulduğum bir klayve
Türkçe Q yazıyor üründeBunu önerdim sildim Türkçe istiyor
Bende böyle bir klavye almıştım ingilizce yaşıyordu aldım Türkçe çıktı o yüzden çok güvenemiyorumTürkçe Q yazıyor üründe
Satıcı özellikler kısmında Türkçe q olduğunu belirtmiş, gaming.gen'in yanlış bilgi gireceğini sanmıyorum bu klavyenin blue switchi türkçe q olarak satılıyorBende böyle bir klavye almıştım ingilizce yaşıyordu aldım Türkçe çıktı o yüzden çok güvenemiyorum
brown switch red switch gibi sessizdir fakat hissiyati daha iyidir eger tercih etmek istersen royal kludge markasinin rk61 modelini oneririm ben sahsen onlarca klavye kullanan birisi olarak en sevdigim %60 klavye oldu hem wireless var hem sarji uzun gidiyor hissiyati cok guzel2000 TL çöpe atama zar zor biriktirdim o yüzden kalite birley olmalı en a 3.4 sene gitmeli xpg gammix vardı onu tam beyenemedin en fazla 2,3 MS olabilir