Neler Yeni

1.5dci Motor Sesli çalışıyor

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
arkadaslar 2011 model 1.5 dci symbol araıcm var. araç hafif gaz verirken gırlayark calısıyor ama normal hareket ederken sorunsuz sıkıntısz sadece cok dusuk devır aralıklarında bu sekılde calısıyor usta enjektorlerden yapıyor temızlemek lazım dedı da baya masraflı . bu dediğim sesi 1500-2000 devir arasında yapıyor sadece . Acaba enjektor temızlyecilerden kullansam sorun olurmu ? daha önce enjektör temizleyici kullanan arkadaslar varmı ?

KM 269 BİN

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
arkadaslar 2011 model 1.5 dci symbol araıcm var. araç hafif gaz verirken gırlayark calısıyor ama normal hareket ederken sorunsuz sıkıntısz sadece cok dusuk devır aralıklarında bu sekılde calısıyor usta enjektorlerden yapıyor temızlemek lazım dedı da baya masraflı . bu dediğim sesi 1500-2000 devir arasında yapıyor sadece . Acaba enjektor temızlyecilerden kullansam sorun olurmu ? daha önce enjektör temizleyici kullanan arkadaslar varmı ?
Hocam araçta duman atma, performans düşüklüğü, rolanti dalgalanması gibi durumlar mevcut mu ?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam araçta duman atma, performans düşüklüğü, rolanti dalgalanması gibi durumlar mevcut mu ?
duman atma her dızel kadar yuksek devıre getırınce oldugu yerde atıyor az bısey performansda herhangı bır dusude yok masallah . sabahları sogukda rolantı sankı 100 150 devır dalgalandıgını gordüm bugun ama her zaman rastladıgımbır sey degıl . bu arada arac 269 bın kmde suan

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
duman atma her dızel kadar yuksek devıre getırınce oldugu yerde atıyor az bısey performansda herhangı bır dusude yok masallah . sabahları sogukda rolantı sankı 100 150 devır dalgalandıgını gordüm bugun ama her zaman rastladıgımbır sey degıl . bu arada arac 269 bın kmde suan
Hocam 269 binde dizel daha önce enjektör bakımı yapılmadıysa şart. Daha önce 1.3 palio aracımda kullandım ama ustama güveniyordum malzemeyi o ayarladı sorun yaşamadım. Müsait bi zamanda ufak bi video atarsanız daha net anlaşılır. Bu arada hocam katkı yerine bakım çok daha etkili. performans artar yakıt düşer bakımla.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 269 binde dizel daha önce enjektör bakımı yapılmadıysa şart. Daha önce 1.3 palio aracımda kullandım ama ustama güveniyordum malzemeyi o ayarladı sorun yaşamadım. Müsait bi zamanda ufak bi video atarsanız daha net anlaşılır. Bu arada hocam katkı yerine bakım çok daha etkili. performans artar yakıt düşer bakımla.
anladım hocam 12 temmuzda aldım arabayı aldıgımdan berı 8bın km yaptım daha yag bakımı dısında bır bakım yapmadım masallah arac cok guzel cıktı. onun dısında dedıgınız gıbı enjektorlerı temızletecegım zaten ama temızlık bakımını bırazdaha erteleyebılırmıyım dıye ekonomık taktıkler bakıyordum . zaten enjektorlerı temızlettırp araca soft yazılım uygulaması yaptıracagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
anladım hocam 12 temmuzda aldım arabayı aldıgımdan berı 8bın km yaptım daha yag bakımı dısında bır bakım yapmadım masallah arac cok guzel cıktı. onun dısında dedıgınız gıbı enjektorlerı temızletecegım zaten ama temızlık bakımını bırazdaha erteleyebılırmıyım dıye ekonomık taktıkler bakıyordum . zaten enjektorlerı temızlettırp araca soft yazılım uygulaması yaptıracagım
Sorun olmaz uzun vadeye bırakmazsanız. Enjektör temizliğinden sonra diğer kontrolleri de unutmayın yazılım için hocam. Malum 269 bin kilometre yapmış dizeller partikül iptali ve egr körleme işlemi yapılacak. Açılacak yakıt ve basınç için her elemanı tek tek kontrol ettirin ve mümkün olduğu kadar yüksek barlara çıkmayın :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Motor yağı olarak ne kullandınız ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullandım.
1.6 tdi 168 bindeki araçta kullandım. Şakırdama çok fazlaydı. Üç çeyrek depoyla beraber atıp 1200 km yol yaptık. Sonrasında 2 kez daha attık. Şuan aşırı bir şakırdama yapmıyor çekişte de sorun yok.
Würth marka kullandım önerim de würth markadır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,675
Üyeler
162,718
Son üye
piricat
Top Bottom