Merhaba genelde valorant oynuyorum ne önerirsiniz bütçe esnek
Bi mouse pad e okdr verilmez bence o parayla oyun alırsın karnını doyurursun v. BWraith Blade Y Hard Mousepad
wraithesports.comWraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
5 10 yıl kullanır malzeme kaliteleri güzelBi mouse pad e okdr verilmez bence o parayla oyun alırsın karnını doyurursun v. B
Ben olsam hiç mouse pad fln almam direk alternatif olarak kitab defterin üstüne koyarım5 10 yıl kullanır malzeme kaliteleri güzel
o senın kararın dostum adam bayılcak paraya 3 5 sene kafası rahat olacakBen olsam hiç mouse pad fln almam direk alternatif olarak kitab defterin üstüne koyarım
hiç biri o kadar gitmez5 10 yıl kullanır malzeme kaliteleri güzel
adam akıllı bakarsan giderhiç biri o kadar gitmez
oyuna para vermeyi dahamı mantıklı buldunBi mouse pad e okdr verilmez bence o parayla oyun alırsın karnını doyurursun v. B
gene gitmezadam akıllı bakarsan gider
dostum her konuda her yorumun yanlış senin kusura bakma ama her konuya illa yanlış-saçma bi yorum yapıyosunBen olsam hiç mouse pad fln almam direk alternatif olarak kitab defterin üstüne koyarım
yanı bı tık boyutu buyuk ama yüzey seçenegi yok bundaşuna ne diyosunuz fark var mıdır spirit proyla çok
Ama pahalı değilmi 1500 vermek bi mouse pad edostum her konuda her yorumun yanlış senin kusura bakma ama her konuya illa yanlış-saçma bi yorum yapıyosun