Neler Yeni

1.5m e kadar Araba önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sertaç Köşeli
İyi akşamlar arkadaşlar kardeşim raporu üzerine bir araç almak istiyorum ama arabalar konusunda neredeyse hiç bilgim yok. Arabalardan anlayanlar öneri verebilir mi acaba? Suv model istiyorum ayrıca işim dolayısı ile günlük olarak başka bir şehire gidiş geliş yapıyorum ortalama 150km yol yapıyorum onun için yakıt tasarrufuda önemli(Chery omada 5 i çok beğendim fakat çok yakıyor gibi görünüyor) . Fiyat bandı şuan için 1.5m a kadar olan arabalar olabilir.

Rıdvans

80+
volkswagen'in 1.0 tsi araçları çok tutuluyor. Polo, T-Roc, Golf. Bunlara bi göz atabilirsin.
T-ROC ve T-CROSS suv

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
volkswagenin 1.5 tsi 150hp motorlu araçlarını öneririm hem yakıt tüketimi güzeldir hem de performansı , tiguan güzeldir o bütçelerde 2020 - 2021 alınabilir veya aynı motora sahip 2022 cupra formentor öneririm sıfırları 1.7m 2. elleri 1.5m civarında seyrediyor

NightWish2434

80+ Silver
İ20N 🥵

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Selim Kozan
İyi akşamlar arkadaşlar kardeşim raporu üzerine bir araç almak istiyorum ama arabalar konusunda neredeyse hiç bilgim yok. Arabalardan anlayanlar öneri verebilir mi acaba? Suv model istiyorum ayrıca işim dolayısı ile günlük olarak başka bir şehire gidiş geliş yapıyorum ortalama 150km yol yapıyorum onun için yakıt tasarrufuda önemli(Chery omada 5 i çok beğendim fakat çok yakıyor gibi görünüyor) . Fiyat bandı şuan için 1.5m a kadar olan arabalar olabilir.
Çin'den gelen arabaları kimse tavsiye etmiyo güzel arabalar onda sıkıntı yok ama parça sıkıntısından dolayı kimse önermiyo

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Geçen gün corsa ultimate paket satın aldık bakabilirsin.

Dogu11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
doğukan ç
elektirikli bakabilirsin o paralara şu anda alabileceğin bir sürü elektirikli araç var ama bazılarında kış aylarından ötürü menzil kaybı mevcut benim önerim hem aile hem iş için kullanıcaksan suv araç önermem ama sedan olarak AUDİ A3 öneririm hem ayırdığın bütçenin hepsini harcamamış olursun hem de şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi olarak on numara bir araç tavsiyem 1.6TDI 2017 üstü bir A3 alman hem bakım hem mtv hem de yakıt olarak çok memnun kalırsın

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
yorumlara baktım da hepsi benzinli dizel tavsiye etmiş.
Stok lpg cıkıslı araç öneririm yada şarj sorun değilse elektirikli.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Skoda karoq

Top Bottom