Hocam 2. El düşünmüyorum.Pembe Barracuda X ler var sahibindende olur mu?
Valla hiçbiri hakkında fikrim yok.Hocam 2. El düşünmüyorum.
Bu nasıldır?HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.747,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da bu?JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önermedim, önermeyi de düşünmüyorum.Hocam 2. El düşünmüyorum.
Bu nasıldır?HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.747,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ya da bu?JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sahibindendeki Barracuda X ler Sıfır kapaı kutu bence düşünün.Peki hocam var mıdır başka önerin?
Hocam aradım ama bulamadım.Bir tane yeşil opus x ve bir tane de beyaz bı kulaklık vardı ama ikisi de barracuda x değildi.Sahibindendeki Barracuda X ler Sıfır kapaı kutu bence düşünün.
Hocam aradım ama bulamadım.Bir tane yeşil opus x ve bir tane de beyaz bı kulaklık vardı ama ikisi de barracuda x değildi.
Aşağıya kaydırınca siyah olanlar da var.Hocam bunların hepsi pembe ne yapicaz?
Evet de hocam zaten Media Marktta 2800 lira.Gider ordan alırım.Aşağıya kaydırınca siyah olanlar da var.
Biraz daha pahalı ama siyah.