1.8m-1.9m Hybrid suv araç önerisi

Hocam bu dedikleriniz 2. El sanırım ama o kadar para vermişken 2. El almak istemiyorum 2m 2.1m civarına sıfır öneriniz varsa çok iyi olur
Hocam o zaman hem sıfır olsun hem az yaksın hemde birazda premium Dursun genişte olsun dersen 408 al derim. Eğer yakıt aşırı önemli olmazsa (nerdeyse 2 katı yakıyor) Tucson bakabilirsin ikiside sıfır fiyatı kampanyalı şuanda

Hocam o zaman hem sıfır olsun hem az yaksın hemde birazda premium Dursun genişte olsun dersen 408 al derim. Eğer yakıt aşırı önemli olmazsa (nerdeyse 2 katı yakıyor) Tucson bakabilirsin ikiside sıfır fiyatı kampanyalı şuanda
C5 aircross hakkında ne düşünüyorsun hocam hem hibrit hem konforluymuş diye okudum

Hocam 1.2 hybrid olan versiyonlu 3008 e bindim normal benzinden daha çok yakıyor
Haydaaa hocam bu iyi demek için en az 2.5 gözden çıkarmak lazım galiba her araçta bir tarafı eksik kalıyor

Haydaaa hocam bu iyi demek için en az 2.5 gözden çıkarmak lazım galiba her araçta bir tarafı eksik kalıyor
Hic sormayın her seferinde bir yüz daha bir elli daha diye 3m a çıkmıştık bütçe 1800 du
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hic sormayın her seferinde bir yüz daha bir elli daha diye 3m a çıkmıştık bütçe 1800 du
Hala borcu bitmedi :d

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala borcu bitmedi :d
Bataklık bu iş ya haciz gelene kadsr gider valla. Neyse hocam çok teşekkür ederim butcemi artırmaya çalışacağım o zaman size yazmam sorun olur mu

o fiyat civarlarıda dahil olmak üzere piyasadaki birçok arabaya biniyorum. bunların hiçbiri dizel caddy kadar zevk vermiyor. ne yola gidiyor bu fındık motorlar ne de dizel caddy kadar az yakıyorlar.

Bataklık bu iş ya haciz gelene kadsr gider valla. Neyse hocam çok teşekkür ederim butcemi artırmaya çalışacağım o zaman size yazmam sorun olur mu
Yok hocam elimden geldiğince cevaplarım bu arada eğer bütçe çıkartırsan ds7 1.6hybrid ten çok memnunum hem yakmıyor hemde Spor arabalarla yarışıyor:)

Bir kez daha yazıyorum bence senin araban sıfıra yakın dopdolu 1.5 dizel c5 aircross
Hocam o fiyatta sıfıra yakın dopdolu 1.5 3008 GT alır 80k km tecrübem var herşeyini anlatırım

Bir kez daha yazıyorum bence senin araban sıfıra yakın dopdolu 1.5 dizel c5 aircross
Hocam 2. Elde sıfır ile aynı fiyatı yazmışlar o yüzden biraz para bulup ben de sıfır c5 düşünüyorum

Bayiyi aradığım zaman masajlı koltuk harici 2235 fiyst verdiler o paraya da alınır mı peki

Bayiyi aradığım zaman masajlı koltuk harici 2235 fiyst verdiler o paraya da alınır mı peki
o paralarda çok o arabaya ya şimdi baktım dolu paket 5-10 binde 2 milyona satıyorlar ya da 1950 civarı onlara bakmanı öneririm onun dışında sana tucson sportage önermek isterdim ama onlarda da kuru kavrama var çok çektim belki formentor bakabilirsin az yakmaz ama biraz fazla yakar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,220
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri