Neler Yeni

1 ay önce aşağıdaki sistemi 16k ya almıştım pahalımı sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
ryzen 5 5600
radeon rx 6700xt
asus prıme b550m-a
bu özellikte sistem almıştım 12 ay taksitle toplam 18k ya geliyordu normal mi sizce fiyatı

Livaković

80+ Silver
öyle diyorsun da o sıralar aynı sistem özellikleri olanlar 15k dan başlıyordu bu özellikleri 1 ay geçmesine rağmen 16k ya toplarsan gel beni bul yani
15 bin liraya bulamam zatende kimse ozamanın kuruyla 16 bin liradan daha ucuz bir fiyata bu sistem varmı kimse bilemez hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 bin liraya bulamam zatende kimse ozamanın kuruyla 16 bin liradan daha ucuz bir fiyata bu sistem varmı kimse bilemez hocam
Evet hocam işte haklısın o zamanlar çok nadirdi aynı özellikte çıkıp düşük fiyat olan sende görüyorsundur zaten 2-3 hafta önce baktığın aynı bilgisayaların fiyatları 2-3 bin zamlanmış 3 haftada ya aklım almıyor cidden alanlar kar yapıyor da alamayanlar ne yapacak işte birde bu şekilde giderse taksitle alışverisi bile kapatacakalr 12 aydan 9 aya inmiş

1905

80+ Silver
16k fena değil ama taksitle 18k olması biraz fazla olmuş. yine de her geçen gün tl değer kaybettiği için daha ucuza gelmiş olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
16k fena değil ama taksitle 18k olması biraz fazla olmuş. yine de her geçen gün TL değer kaybettiği için daha ucuza gelmiş olacak.
Ne yaparsın mecbur taksitle almak gerekiyor zaten görüyorsun dolar arttı şuan aynı sistem özellikli bilgisayar alsam 19k dan başlıyor 1-2k kar yapmış oluyorum o acıdan düşününce karda oluyor insan

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Yaklaşık aynı özelliklere sahip bir hazır sistem 18e alınır.Ama NAKİT olacak şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bir tık daha iyisi bile olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Yaklaşık aynı özelliklere sahip bir hazır sistem 18e alınır.Ama NAKİT olacak şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bir tık daha iyisi bile olabilir
taksit girdimi fiyat farkı oluyor 18k ya geliyor zaten benim sistem şuanda baksan karda oluyorum fiyatların düşmeyeceğini öngörürsek yani

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
taksit girdimi fiyat farkı oluyor 18k ya geliyor zaten benim sistem şuanda baksan karda oluyorum fiyatların düşmeyeceğini öngörürsek yani
Evet hocam ama ben anlamadım seni niye açtın konuyu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Evet hocam ama ben anlamadım seni niye açtın konuyu?
Sende haklısın sonuçta aldım pc yi aldıktan sonra youtuberlar ayı özelliklere yakın sistem çıkardılar 12bin tl ye falan çokta performans farkı yoktu gene 40-50 fps oynar insan acaba fazlamı aldım vs diyor zaten çok satılan bir ürünü almıştım frekans tv-ft3

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
aynı paraya bugün 6750xtli hali satılıyor

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Sende haklısın sonuçta aldım pc yi aldıktan sonra youtuberlar ayı özelliklere yakın sistem çıkardılar 12bin TL ye falan çokta performans farkı yoktu gene 40-50 fps oynar insan acaba fazlamı aldım vs diyor zaten çok satılan bir ürünü almıştım frekans tv-ft3
Hocam sen aldığın sistemi 12klıklarla karıştırma.Seninki güzel, kullan gitsin.Daha ucuz olsa bile olan olmuş.

Top Bottom